torstai 17. helmikuuta 2011

pakkasmuotia

Mittari on näyttänyt tältä nyt kutakuinkin viikon:Eipä ole paljon ulkoiltu. Sitä hieman lämpimämpää päivää odotellessa neulottiin jälleen uudet villasukat molemmille lapsille.

malli: perusnovita muistin mukaan
lanka: Novita 7 Veljestä (tummansininen sekä koolattu vaaleansininen)
puikot: 3mm
ravelryprojekti: tatutituni
malli: perusnovita muistin mukaan
lanka: Novita 7 Veljestä (sateenkaari)
puikot: 3mm
ravelryprojekti: titutatuni


Ja minun mielestä tän hetken supertrendikkäin asuste on huovutetut pappatossut.
Tein nämä joskus vuosi sitten, ja olen erittäin onnellinen että tein. Vaikka sisällä ei nyt niin kylmä ole, olen aivan siitä huolimatta aivan kohmeessa koko ajan. Nämä tossukat kun vetää jalkaa (villasukkien päälle tietenkin), niin tarkenee hieman paremmin. Varsinkin kun menee kylpyhuoneeseen vielä seisomaan ja nauttimaan lattialämmityksestä. Aaah.


Sisko pyysi joskus kauan sitten, ennen joulua, säärystimiä. Ravelryn mukaan nämä on aloitettu tammikuun alussa, ja näissä kesti kyllä hävettävän kauan. Maailman yksinkertasin malli (2o, 2n) suhteellisen paksulla langalla, ja minä saan silti tuhlattua puolitoista kuukautta näihin?
Mutta nämä oli niin tylsät neuloa. Oikeasti. Ei paljo kiinnostanu.
Enkä oikeasti vieläkään tajua näitä säärystimiä. Miten näitä tulisi käyttää? Jos tarvii lämmittää sääriä, niin eikö ole sama tehdä pitkävartiset villasukat? Äh. Sisko saa luvan olla tyytyväinen että sain nämä edes valmiiksi. Kaiken lisäksi luulen, että toinen säärystin on muutaman kerroksen lyhempi kuin toinen, mutta jos sisko huomaa sen, aion vain inttää että hänen jalkansa ovat eri paria.
 
malli: omasta päästä
lanka: Red Heart Ltd. Denver
puikot: 4mm
ravelryprojekti: legwarmers


5 kommenttia:

 1. Toivottavasti sun sisko ei lue sun blogia. :D

  En ollutkaan huomannut, että täällä on ulkoasu muuttunut. Luen aina melkein readerin kanssa, niin ei tule varsinaista blogia usein katsastettua. Kivan näköistä kummiskin.

  VastaaPoista
 2. Vakaasti uskon, että tämä sisko ei lue. :D

  VastaaPoista
 3. Mukavia, iloisen värikkäitä sukkia. Mikähän siinä on, että kevään korvalla sitä alkaa vilkuilla kirkkaampien värien perään:)

  VastaaPoista
 4. Zelda, ehkäpä se on tuo ihana, ihana aurinko. :)

  VastaaPoista
 5. Mäpä avaan säärystimien ideaa :)

  Hameiden ja erityisesti lempiavokkaiden talviunia voi lykätä huomattavasti pitemmälle syksyyn, kun on muutamat hyvät säärystimet :))

  Paksujen villasukkien teräosa kun ei yleensä mahdu kenkään..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)