perjantai 16. syyskuuta 2011

ihan ensimmäinen paketti

Maanantaina sain postikortin Salaiselta neuleystävältäni, joka lupasi postittaa syyskuun pakettini tällä viikolla. Järki sanoi, että pakettia saa odotella aikaisintaan loppuviikosta, mutta silti mä olen koko viikon juossut postilaatikolle pää kolmantena jalkana. Ihan varalta! Ei silleen et ois jännittänyt tai mitään. Ainakaan paljon. 

Tänään se paketti tulikin sitten. Ihana, ihana paketti! (Ja sanon yhä sitkeästi "ihana", vaikka avomiehenkin mielestä mä ylikäytän sitä eikä sillä ole enää mitään merkitystä. Mutta kun kaikki on niin ihanaa!)
Siellä oli yksi kerä tuommoista, hmm, lämpimän violetin tai purppuran väristä (kuva vääristää pahasti) Katian Peru -lankaa, ihanan paksua ja muhkeaa, teetä (jota en ehtinyt vielä maistamaan, mutta joka tuoksui taivaalliselle), pähkinä-rusina-suklaata (nam!), kaksi violetti kynttilää, lautasliinoja (jotka on niin mua!) sekä snyyn itse neuloma pieni lapasavaimenperä.

Kiitos Sny! Tämä paketti oli täydellinen, vaikka minä ensikertalaisena en oikein "osannut" täyttää sitä ilmoittautumiskaavaketta (tai siis olisi ollut paljon enemmänkin kertomista, mutta en älynnyt silloin täyttöhetkellä). Tuo minilapanen on niin suloinen! Ja tuommoista paksua lankaa minulla olikin tarkoitus ostaa ensi kuussa, nytpä ei enää tarvitsekaan kun sain sitä jo täydellisen värisenä. Niin minun näköiseni paketti että enempää ei voisi olla! Kiitos, kiitos, ja vielä kerran kiitos, minä jään innolla odottelemaan lokakuun pakettia. :)

4 kommenttia:

 1. kiva että tykkäsit paketista :)

  T. Sny

  VastaaPoista
 2. Clipperin tee on IHANAA! IHANA paketti :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis paketti, kaikki värit sopii kauniisti yhteen!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)