maanantai 5. joulukuuta 2011

the neuletakki


On se kuulkaas upea. Ei tietenkään kuvissa, koska sitten kuitenki otin ne itse. Kuvat on muuten muokattu läppärillä, joten mä en oikeastaan ole ihan itsekään varma, kuinka huonoja ne loppujen lopuksi on. Onneksi takin väri on musta, joten sitä ei voi pilata säätämällä liikoja.


 "Hei, mä voin ottaa näillä jättikourilla vaikka kiinni tästä etureunasta!"


Lanka on Lumoavasta Langasta ostettu Dropsin Baby Alpaca. Lanka yllätti positiivisesti - ihanaa ja nopeaa neuloa! Vaikka tämä takki onkin neulottu 2,5 mm:n puikoilla, ei missään vaiheessa iskenyt epätoivoa siitä, että takki ei valmistu ikinä (toisaalta tässä mallissa tuo mallineulekin oli itsessään nopeahkoa neuloa). Ja lanka on niin pehmeä, ei edes yritä kutittaa. Ihan täydellinen tähän malliin. Ihan täydellinen minulle. Niih. Ihanaa.


 "Miten h*lvetin lailla mä saan ton kauluksen kuvattua?! Ja onks noi mun kädet ihan oikeesti noin isot? Ja noin luiset? "


Mallista sen verran, että katsokaapas ravelryssa muiden projektimuistiinpanoja. Minä en katsonut, ja sen ansiosta ompelin käsin noin miljoona metriä.


 "Kuvataan takaapäinkin, oho, toivottavasti kukaan ei huomaa kuinka rypyssä mun hame on. Ja oho, miks tää takki näyttää näin vinolta, vaikka ei se ees oo!"


Takki esiintyi muuten ensimmäistä kertaa julkisesti hautajaisissa. Niin, hautajaisissa. Että hei kuules elämä, haista paska. Alkaa jo riittää.


 "Ja nyt mä taas vähän venytän näitä, voi että, oho, käsi jäi tonne alle, no ei se mitään, voin vaikka muokata itseni kädettömäksi. Oho, en osaa. No, ei se mitään."

lanka: Garnstudio Drops Baby Alpaca
puikot: 2,5 mm
ravelryssa: Suru puserossa


15 kommenttia:

 1. Hyvin kaunis, kuin luotu sinulle! Varmasti monikäyttönen!

  VastaaPoista
 2. Herkän kaunis neuletakki.

  (Ihanaa, että sanavahvistuksena on "teris"! Siis Teräsmies! Miten huippua)

  VastaaPoista
 3. Ihana villatakki, tosi nätti :)

  Tässä yritän pikkuhiljaa kasailla viimeistä pakettia, niin ajattelin kysäistä että olisko jotain mitä erityisesti haluaisit siihen?

  Huomiselle mukavaa itsenäisyyspäivää! :)

  Sny

  VastaaPoista
 4. Kaunis takki! Otan osaa, että sen piti tehdä ensiesiintymisensä niin surullisissa merkeissä.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis takki, aivan upea :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis! Todella kaiken vaivan arvoinen.

  VastaaPoista
 7. Upea takki! Toivon, että vastedes pääset kantamaan sitä iloisemmissa tunnelmissa. ♥

  VastaaPoista
 8. Voin kuvitella miten upea takki on luonnossa, mustaa on tosiaan mahdoton kuvata. Kunpa se vain olisi saanut tehdä debyyttinsä iloisemmassa tilaisuudessa.

  Miekin toivon siulle kaikkia noita edellisen postauksen asioita. Itekin kyllä tarviisin sitä kärsivällisyyttä. Ja Bailey'sia!

  VastaaPoista
 9. No tätä kannatti vähä odotella ;) Ihana neuletakki! Jos olisi kärsivällisyyttä, niin neuloisin itsekin enemmän pitsineuletta..

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteistanne. :)

  SNY, eipä mulla oikein ole mitään erityistä toivottavaa. Jos sinne vaikka suklaata sais niin kyllä kelpais. :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis takki! Harmi, että se sai ensiesiintymisensä hautajaisissa. Toivottavasti pääsee kovaan käyttöön iloisemmissa merkeissä!

  VastaaPoista
 12. Ihana takki! Fanitin sitä jo ravelryssäkin. Kiva lukea lankakokemuksistasi, olenkin hieman epäröinyt tuon langan ostamista, mutta nyt en enää.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)