perjantai 28. syyskuuta 2012

Go with the flow!

Piti tehdä niitä sukkia itsellenikin, joten tässä tulee. Keltaisesta tietty. Mallikuvio oli helppoa, pelkkää 2o 2n -neulosta. Piti vain muistaa katsoa, että silmukat sattuvat oikeisiin kohtiin. Minä tykkäsin kovasti, kivaa vaihtelua tavalliseen perussukkaan mutta ei silti tarvinnut tuijotella mitään kaaviota koko aikaa.
Aloitin nämä niin onnellisen innoissani että ihan oikeasti unohdin neuloa joustinta. Sitten kun hoksasin asian, olin jo kantalapussa menossa enkä jaksanut alkaa purkamaan. Mutta ei se mitään, nää on sellaiset kivat lörttövartiset sitten. Tosin onnistuin neulomaan nämä aavistuksen liian isoiksikin, että näistä tuli kyllä mukavuussukat isolla M-kirjaimella. Ei näillä tosin voi nukkua, kun tippuvat jalasta. Kokeilin, ja heräsin keskellä yötä siihen, kun toinen sukka oli kädessäni ikään kuin lapasena. Toinen sukka oli lattialla. Saattaa kyllä olla, että olen itse touhunnut unissani taas jotain, että täytyy ehkä yrittää toisenkin yön verran.
Ensimmäistä kertaa koskaan muuten käänsin sukan kantalapun jälkeen, siis kantalappua neulottiin nurja puoli päällä. Yritin tehdä sukkiin nuo "polut" peilikuvina, eli toista sukkaa aloittaessani lähdin siksakkaamaan vastakkaiseen suuntaan kuin ensimmäisessä sukassa, mutta en muistanut ottaa huomioon sitä kääntämistä. Yritys hyvä, mutta pieleen meni, toisaalta - mitä väliä?


Muovimatto rules ok!

Nyt on muuten aika hevisti modattuja kuvia, kuten näkyy. Se johtuu siitä, että nämä sukat olivat ihan käsittämättömän hankalat kuvata sekä kuvion että värisävyn takia. Tuo yllä oleva kuva on muutoin ihan tärähtänyt, mutta lätkäisin sen nyt tähän sen takia, että tuossa tuo väri nyt edes yrittää olla oikeanlainen. On muuten ihan maailman hienoin väri ikinä. Iso-iso-iso kiitos Suskulle langasta, mä kehitän sulle jotain kivaa vastalahjaksi. :)malli: Go with the flow by Caroline Dlugy-Hegwer
lanka: Handu PukkIlu
puikot: 2,5 mm
ravelryssa: Go with the Flow!

fiilis: ti-dit-tit-tit-tii i´m lovin´ it

8 kommenttia:

 1. Eipä uskoisi, että nämä todellakin ovat periaatteessa 2o2n-sukat! Kiva idea, kiitos ohjelinkistä.

  VastaaPoista
 2. Nauroin ääneen, kun luin tuosta nukkumisesta sukat jalassa - ja sen lopputuloksesta. Tuo karvaisempi osapuoli sitten halusi tietää mille nauran. Ratkaisuksi tuo sitten ehdotti "sellaista paitaa, joka puetaan väärinpäin ja siinä on pitkät hihat, jotka sidotaan niskantaa". Ehdotti minulle samanlaista paitaa, minäkin olen aika levoton nukkuja :D

  VastaaPoista
 3. Aikast ihanat:) Niin malli kuin väri! Kannattaa hykerrellä tyytyväisyydestä, vaikka tiedänkin kuinka rasittavaa on kun sukat ei pysy jalassa unissa - mulle käy niin jatkuvasti vaikka olisi sopivatkin sukat;)

  VastaaPoista
 4. Ihana väri ja malli! Nää on kyllä jossain vaiheessa tehtävä!

  VastaaPoista
 5. Suorastaan kirkuvan hienot sukat ;)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa löytää "kohtaloblogeja" eli villasukkiin hurahtaneita :) Aivan ihanat keltaiset sukat olen neulonut, tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)