sunnuntai 23. joulukuuta 2012

23.12.

Lapseton perussunnuntai:

Tänään nukuin pitkään ja heräämisenkin jälkeen makasin sängyssä vielä pari tuntia. Ihan varalta, jos vaikka sattuisin nukahtamaan uudestaan. Puolenpäivän tienoilla nousin ylös, keitin pannullisen kahvia ja menin takaisin sänkyyn koneen kanssa. Hetki käsittämättömän huonoa läppää Facebookissa, pirusti kahvia ja ylenpalttista haaveilua. Siirtymä sohvalle, neule syliin ja jokin sarja pyörimään. Aamupalaa kolme aikaa, kaurapuuroa, niin kuin aina. Takaisin sohvalle teekupin kera.
Illalla käväisin äidin luona syömässä. Katseltiin siskojen kanssa The Joulukalenteria ja makoiltiin sohvalla kissojen ja koirien kera. Pikainen kauppareissu ennen kahdeksaa.
Äsken kävin saunassa. Söin iltapalaksi suklaavanukasta ja pipareita. Kohta siirryn taas sohvalle neuleitteni kera ja nukkumaan kömmin luultavasti siinä yhden aikaan.

Rakastan näitä päiviä, mutta samalla olen tyytyväinen, että näitä on näin harvoin. Ilman lasten säännöllistä läsnäoloa olisin luultavasti kolmisen kertaa isompi kuin nyt, takapuoleni olisi jättiläismäinen ja kämppä muistuttaisi lähinnä kaatopaikkaa.

-

Mutta ai niin. Sehän on aatonaatto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)