tiistai 1. tammikuuta 2013

vuonna 2012

Viime vuonna tuntui, että en neulonut muuta kuin perussukkaa seiskaveikasta. No ei ihme, niitä kertyi nimittäin 17 paria. Näistä ihanimmat ovat ehdottomasti kelta-oranssi-punaiset eriparivillasukat, joita neuloin itse asiassa kaksi paria - toiset itselleni ja toiset MurMeliinalle. Kaiken huipuksi kävin vielä itse henkilökohtaisesti viemässä ne hänelle kesälomareissullani! Toinen sukkapari, johon liitän vahvan muiston, on tietenkin kiitossukat (eli nuo valko-sini-harmaat), ja näin ollen nekin ansaitsevat suosikkitittelin.

2012 sukat


Ohuemmasta langasta neulottuja sukkia kertyi 10 paria (joista neljässä on käytetty Cookie A.:n malleja). Näistä rakkaimmat ovat keltaiset Go With The Flow-sukat sekä eilen esittelyssä olleet mysteerisukat.

2012_sukat


Huiveja valmistui viisi kappaletta, neljä kolmionmuotoista ja yksi suorakaide. Vihreä Kernel on kaunis, mutta en sitten kuitenkaan osannut käyttää sitä, joten lahjoitin sen äidilleni. Muut huivit taas ovat olleet täysiä kymppejä. Jokaista on rakastettu ja pidetty paljon, enkä edes osaa sanoa, mikä noista on se ehdoton ykkönen. 

2012 huivit


Ja jos huivipuoleen olenkin enemmän kuin tyytyväinen, niin tämä neuletakkipuoli on ihan parhautta. Hirveän montaa isoa projektia ei vuoden aikana syntynyt, mutta Rocky Coast ja Dahlia ovat käytännössä täydellisiä ja vastaavat 30 semihanaa projektia. Lasten neuletakkeja syntyi viime vuonna kaksi, eikä niistä kumpikaan jäänyt tähän talouteen. En tainnut neuloa omille lapsilleni kuin sukkia tänä vuonna.

2012 takit


Viimeisessä kollaasissa näkyy kaikki muu, mitä olen tehnyt. Lemppari on Molly-myssy, joka on syrjäyttänyt kaikki muut päähineet naulakostani ja nauttii ehdotonta luottamusta vakiohattunani. Sillä tarkenee jopa kovimmilla pakkasilla.

2012 hatutyms

(Viime vuoden koosteeseen pääsee halutessaan tästä)

9 kommenttia:

 1. Wau, sä olet ollut aikaansaava :) Tuo Molly on minulla suunnitelmissa vielä tälle talvelle. :)

  VastaaPoista
 2. Hienot työt!
  Neuloisaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kauniita neuleita hurja määrä! :)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttava saldo! Varsinkin takit ja huivit on mahtavia...

  VastaaPoista
 5. Sää oot ehtinyt niin paljon viime vuonna! :) Kaikkia ihania juttuja!

  VastaaPoista
 6. Waude, miten oot ollu ahkera! Ihan tajuttomasti kaikkee!?!? Oliko sulla oikeesti pari lasta?! Ei uskois tosta neule-määrästä! (oon vaan kade....!)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)