sunnuntai 6. helmikuuta 2011

vaihtoa ja kauniita kuvia

Kopioin facebook-statukseeni noin kuukausi sitten "luovuutta edistävän käsityöhaasteen", eli siis lupauduin tekemään jotain itse tehtyä niille henkilöille, jotka kommentoivat statusta ja sitten kopioivat sen itselleen. Kommenttiboksiin saatiin aikaiseksi pitkä keskustelu, mutta käsityöhommia piti lopulta lähettää vain kahdelle.

Ensimmäinen vastapaketti saapui alkuviikosta.
Hernepusseja!

Nämä lähetti siis Suskunen, ja nämä ovat ihania! Varsinkin kuopus on näihin niin ihastunut, ettei ole liiemmin muihin leluihin vilkaissutkaan. En olisi ikinä osannut arvata, kuinka joku niinkin yksinkertainen asia kuin hernepussi voi saada niin paljon iloa ja riemua aikaan. Kiitos Susku!

Mutta mitäs minä sitten lähetin Suskuselle?
Sukat, tietenkin.

Ja nyt on sitten tarjolla harvinaista herkkua tässä blogissa, nimittäin ihan parhaan valokuvaajan ottamia kuvia niistä sukista. Kaikki alla olevat kuvat (c) Suskunen.Miten vaikea oli päättää oikea sukkamalli toiselle neulojalle! Joillekin siskoille on aivan sama mitä neuloo, koska he ovat tyytyväisiä että nyt saavat sukat ylipäänsä. Mutta kun sukkien saaja onkin myös itse taitava neuloja, piti miettiä ja kauan. Minä päädyin lopulta niihin kauneimpiin sukkiin, joiden ohje oli tuolloin helposti saatavilla.
 Ensimmäistä kertaa ikinä neuloin myös ilman sovitusmahdollisuutta. Suskusen jalka on kokoa "normaali", kun taas minun ja lähisukuni jalankoko on "big foot". Kyllä vähän jännitti sukkia postittaessani, että mitenköhän tässä käy. Tuurilla nyt sitten kuitenkin meni aivan nappiin.
Lankana Garnstudion Drops Fabel, josta en ehkä vieläkään ole oppinut tykkäämään. Kyllä sitä neuloo, mutta mielummin neulon silti vielä Nallea. Tässä tapauksessa Nalle kuitenkin hävisi, koska sen värikartta on niin onneton Fabelin rinnalla. Ja Kärkkäisen otettua Dropsin lankoja valikoimiinsa Fabel on myös yhtä helposti saatavilla, joten Nalle nyt hävisi 2 - 1. Viimeksi neuloin Fabelia 2,5mm puikoilla enkä ollut tyytyväinen jälkeen, joten tällä kertaa kokeilin tasan kakkosilla. Minä tykkään.
Ja katsokaa nyt näitä kuvia! Voi jos olisin sikarikas, ja voi jos osaisin kuvata kuten Suskunen. Ajattelin tästä eteenpäin lähettää kaikki valmistuneet työni Suskun kuvattaviksi. :D Ovat nimittäin paljon kauniimman näköiset nämäkin sukat näissä kuvissa kuin mitä ne olivat täältä lähtiessä.
Kiitos Suskunen kuvista!malli: Kai-Mei (ravelry) by Cookie A.
lanka: Garnstudio Drops Fabel
puikot: 2mm
ravelryprojekti: Kai-Mei II

3 kommenttia:

  1. No kiitoksia vain vaikka ei nämä kuvat nyt NIIN hyviä ole ;) Sukat on tälläkin hetkellä jalassa <3

    VastaaPoista
  2. No et kuule tiiä kui täpinöissään mä nuista kuvista olin/oon ! ^^

    VastaaPoista
  3. Sukat on kyl ihanat :) Miulla on vielä Kai-Meit tekemättä.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)