sunnuntai 6. helmikuuta 2011

käyttötavaroita

Ostin jo joskus syksyllä puolitoista kiloa trikookudetta ja väänsin siitä koukku savuten koreja. Jostain syystä jäivän esittelemättä täällä(kin), mutta ne olivat aika lailla tämän näköisiä, eri kokoisia vain:
Tämä kori meni siskolle tuparilahjaksi, ilman lankakeriä toki, koska siskohan ei niiden päälle mitään älyä, typerä moukkamainen juntti kun on.malli: omasta päästä
lanka: trikookude
koukku: 7mm
ravelryprojekti: white basketPikkutavarat tarvitsevat pussukan !
Jos joku ei tiedä, mitä nuo ihme systeemit ovat, niin ne ovat sukkapidikkeitä. Ne siis pitävät sukat pareittain koneessa, eikä pyykkikone pysty syömään toista paria. Nuo on ehkä paras keksintö pitkään aikaan, tosin vielä kun joku keksisi, kuinka a) sukat olisivat pareittan pyykkikorissa ja b) nämä pidikkeet pysyisivät tallessa.

Tällä hetkellä tämä pussi on hautautuneena jonnekin pyykkivuoren sekaan, että ihan näppärähän tämä ois, jos sen muistaisi aina ripustaa takaisin sinne koukkuun roikkumaan.malli: omasta päästä
lanka: Novita Luxus Cotton ja Sandnes Garn Duett
puikot: 3mm
ravelryprojekti: oh washing machine, don´t eat my socks!

2 kommenttia:

  1. Hienoja tarve-esineitä! Tuo kori näyttää tosi tukevalta, on vissiin oikein toimiva?

    VastaaPoista
  2. Juu, ei mulla ole mitää valittamista noista koreista. :) Mulla on keittiössä varmaan kolme kertaa isompi kuin tuo, mutta se pysyy pystyssä oikein nätisti.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)