tiistai 31. toukokuuta 2011

toukokuun viimeinen

Muutamaan päivään en ole neulonut enkä virkannut. Aika on mennyt KYH-suunnitelmissa, ja nyt alan olla valmis. Minulla on lista, mitä tehdä - tosin listasta voi poiketa, ja aika varmasti poikkeankin. Mutta parempi olla jotain paperilla, ettei iske paniikki. Sukkia olisi tulossa useampi pari, pannulappuja, tiskirättejä ja ehkä jopa yksi huivi, jos saan hommattua langan jostain. Muuten aion käyttää vain omaa lankavarastoani, uusia en varmasti osta ennen kuin se pienenee edes hieman.

Koukut ja puikot on inventoitu, ja puolet virkkuukoukuista on jossain hukassa. Puikkoja ostin lisää, koska esimerkiksi 2,5 mm:n puikkoja ei olisi riittänyt kuin kahden sukan aloitukseen. Ostin muuten bambupuikkoja - taas. Tämä ei siis tosiaankaan ole ensimmäinen kerta, ja tiedän, että niillä on parempi neuloa kuin perusnovitoilla, mutta kun minulla on taipumus hajottaa bambuiset istumalla niiden päälle. Katsotaan kuinka kauan nämä kestävät, joko olisin oppinut, ettei neuleprojekteja välttämättä tarvitsisi säilyttää sohvalla.

Huomenna aloitamme!

2 kommenttia:

  1. Upeat suunnitelmat olet tehnyt. Sukkien suhteen onkin jännä tämä puikko-ongelma. Minulla on onneksi mahdollisuus lainata koulusta puikkoja lisää, että riittävät. Ei niitä kukaan siellä kesällä kaipaile kun oppilaat (ja opet) ovat kesälaitumella. Onnea vaan sinun KYH- projektiisi, minä ainakin olen ihan innoissani kun saan huomanne aloittaa suunnitelmani!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)