maanantai 6. kesäkuuta 2011

kyhäilyä osa 1

Ensimmäiset seitsemän KYH-projektiani:

KYH#1


Näistä tulee sukat. Toivottavasti. Olen erittäin paljon mukavuusalueeni ulkopuolella, minä teen mieluiten yhden sukan kerrallaan ylhäältä alaspäin. Tässä on nyt kaksi sukkaa alhaalta ylöspäin. Saa nähdä, kuinka käy kärsivällisyyteni kanssa.


KYH#2

Nämä ovatkin jo valmiit. Miniset vauvantossut Hedera-sukkien jäämistä. Nämä on todellakin kokoa newborn, mahtunevat jalkaan ensimmäiset kaksi viikkoa. Mutta ei se mitään, aina voi tehdä toiset. Ja kolmannet.


malli: Saartje´s Bootees by Saartje de Bruijn
lanka: Cascade Heritage
puikot: 2mm
ravelryprojekti: Baby Bootees


KYH#3


Sukat, yllätys. Superkivat neuloa. Nelosprojektia aloittaessani kiroilin, koska olisin halunnut tehdä näitä. Kiroilen myös nyt, koska haluaisin tehdä näitä, enkä istua koneella.


KYH#4


Kuvassa on jonkinsorttisen eläimen takapuoli. Lanka loppui kesken ennen aikojaan, joten katsotaan, kuinka tämän kanssa edetään.


KYH#5

Viidentenä aloituksena ja toisena lopetuksena pieni keltainen virkattu kori. Näitähän nyt tarvii aina.


malli: oma
lanka: trikookude
koukku: 6mm
ravelryprojekti: little yellow basket


KYH#6


Tiskirätti vaaleanpunaisesta Novitan Bambusta. Mun ensimmäinen tiskirätti ikinä koskaan, mutta siitä lisää, kunhan nämä joskus valmistuvat.


KYH#7


Tiskirätti Novitan Luxus Cottonista.


Kyhäily on yllättävän vaikeaa. Tai ainakin stressaavaa. Minä luulin, ettei minua paljon hetkauttaisi keskeneräiset työt, mutta ei se ihan niinkään ole. Toisaalta olen kyllä tyytyväinen, että tässäkin on nyt tullut aloiteltua paljon sellaisia töitä, joita on suunnitellut jo pidemmän aikaa. Ja kyllä minä uskon, että ne valmistuvatkin joskus - heinäkuun loppuun mennessä tai sitten ei.

3 kommenttia:

  1. Tosi kivoja töitä sulla tulossa! :) Tsemppiä etenemiseen! :)

    VastaaPoista
  2. Vauhdikas alku, innostusta eteenpäin :) Lupaavat sukankärjet!

    VastaaPoista
  3. oletpa saanut kivoja töitä alkuun, ja jo valmiiksikin!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)