perjantai 10. kesäkuuta 2011

helle

Minä olen niitä ihmisiä, jotka osaavat valittaa asiasta kuin asiasta. Mikään ei koskaan ole hyvä tai hyvin, aina on jotain, mistä marista. Nyt varoitankin niitä ihmisiä, joita säästä valittaminen ärsyttää - älkää lukeko seuraavaa kappaletta. Tai lukekaa, mutta omalla vastuulla.

Tänään on neljäs (4!) päivä, kun mittari näyttää varjossa vähintään +29 (en halua enkä uskalla katsoa aurinkoiselle puolelle). Sisälämpötila on +30, eikä tämä mökki viilene, vaikka koko tuuletinarsenaali on otettu käyttöön. Alkaa olla jo hieman liian lämmin jopa tällaiselle vilukissalle. Lapset eivät enää halua ulkoilla takapihalla, koska siellä on liian kuuma. Liian kuuma jopa oleskella vesialtaassa. Meidän takapiha on erittäin suojaisa, siihen ei pääse tuulemaan ollenkaan, ja aurinko retkottaa siihen käytännössä koko päivän, eli lopputulos on kamala. Eli jos halutaan olla ulkona, täytyy mennä jonnekin muualle. Ja koska olen ajokortiton, se tarkoittaa sitä, että lapset tupliin ja pukkaamaan (esikoinen kävelee, jos viitsii). Ja sehän vasta mukavaa on. Jos omaan hikeen voisi hukkua, olisin kuollut jo monta kertaa. Tiedättekö muuten, että sellaisella kilometrin mittaisella matkalla voi palaa? Ja jos joku kysyy teiltä, että mikä on pieni, punainen ja takaperin liikkuva, niin vastaus ei suinkaan ole rapu, vaan se on meidän kuopus, joka treenaa takaperinkävelyä. (Mutta tässä kohtaa myönnän, että punaisuus on ihan omaa syytäni. Kyllä se olin ihan minä itse, joka unohdin laittaa rasvaa.)

Kaiken huippuna nämä (lisää tähän väliin pahin kirosana, jonka tiedät) ötökät. Hyttyset ja mäkäräiset ovat inhottavia jo sinällään, mutta minua on puraissut kintusta joku toistaiseksi tuntematon öppinen. Nilkassa on jumalattoman iso puremajälki, ja luultavasti sen ansiosta nilkan alapuolelta puolet jalasta on punainen, turvonnut ja kipeä. Että antibioottia naamaan vaan, on se kiva kun on kesä!

Jottei menisi ihan marinaksi, muutama sananen KYHeistä: olen pysynyt toistaiseksi aikataulussa, nythän on 10. päivä ja minulla on kymmenen projektia aloitettuna. Yksi valmistunutkin, mutta katsotaan sitä sitten kuvien kera. Viime päivinä olen ollut vaipumassa epätoivoon koko hullutuksen kanssa, mutta nyt taas tuntuu, että hyvin luistaa. Helteestä ja ötököistä huolimatta.

Vaikka olenkin päättänyt, että tämä blogi on ensisijaisesti käsitöitä varten, ajattelin silti ottaa osaa biisihaasteeseen, jonka bongasin Pilvitarhan pajasta. Musiikki on minulle tärkeää ja mp3-soitin on yksi arvokkaimmista tavaroistani (en pärjäisi ilman), ja minä usein neulonkin musiikkia kuunnellessa, joten seuraavien postauksien lopussa on aina joku biisintynkänen haasteeseen liittyen.
Nii joo, ja sitä paitsi mun musiikkimaku on kiistämättömän täydellinen.


Day 01 - your favourite song

 


day 01 - your favorite song
day 02 - your least favorite song
day 03 - a song that makes you happy
day 04 - a song that makes you sad
day 05 - a song that reminds you of someone
day 06 - a song that reminds you of somewhere
day 07 - a song that reminds you of a certain event
day 08 - a song that you know all the words to
day 09 - a song that you can dance to
day 10 - a song that makes you fall asleep
day 11 - a song from your favorite band
day 12 - a song from a band you hate
day 13 - a song that is a guilty pleasure
day 14 - a song that no one would expect you to love
day 15 - a song that describes you
day 16 - a song that you used to love but now hate
day 17 - a song that you hear often on the radio
day 18 - a song that you wish you heard on the radio
day 19 - a song from your favorite album
day 20 - a song that you listen to when you’re angry
day 21 - a song that you listen to when you’re happy
day 22 - a song that you listen to when you’re sad
day 23 - a song that you want to play at your wedding
day 24 - a song that you want to play at your funeral
day 25 - a song that makes you laugh
day 26 - a song that you can play on an instrument
day 27 - a song that you wish you could play
day 28 - a song that makes you feel guilty
day 29 - a song from your childhood
day 30 - your favorite song at this time last year


 

5 kommenttia:

 1. Puhut niin asiaa, mä myös valitan ja mua ärsyttää ihmiset jotka valittaa ettei saisi valittaa "ku on niin ihanaaIHANAAIHANAA" Kai sitä ny perkele saa mielipiteensä ilmaasta, rajansa kumminki tolla lämmöllä, mä en ainakaa voi edes Lassia pitää kauaa pihalla ku eihän se viihry varjos leikkimäs ja vaikka olis kuinka rasvaa niin silti herkästi palaa.. Amaliaa sinne ei edes viitti vierä kuumees, vois vierä jos olis vähä siedättävämpi tuo ilima! Siis torellaki tykkään kesästä enemmän ku talvesta mutta sellanen 23-25 plussaa riittää mulle :D

  VastaaPoista
 2. Jep, kaikki "äärilämpötilat" harmittaa. Allekirjoitan täysin.

  VastaaPoista
 3. Ei ole tämä helle minunkaan mieleen, auringosta tykkään, mutta kohtuudella. Paras olis joku 22-23 astetta ja vähän tuultakin vielä viilentämään. Mutta ensi viikon ennusteita katsoessa sitä ehkä sitten taas kaipaa hellettäkin. Tai sitten huokaisee helpotuksesta kun on viileämpää.

  VastaaPoista
 4. Joo, semmonen 23 astetta + pieni tuuli ois ihan paras. No, huomenna pitäisi helpottaa, ainakin näillä leveysasteilla.

  VastaaPoista
 5. Aamen! Onneks huomenna on sit jo viileempää...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)