maanantai 27. kesäkuuta 2011

kyhäilyä osa 3

Takana on ihana viikonloppu. Oli juhannusaatto, sateeton, ja juhannuspäivä, aurinkoinen, ja sunnuntaina tuli jopa hiki. Hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja ihan paras tunnelma. Juhannusaatoksi sattui myös vuosipäivämme, joka on myös kihlajaispäivämme. Tähän kaikkeen lisätään vielä muutaman päivän ikäinen siskontyttö. Tästä on vaikea pistää paremmaksi.

Nauroimme ja juhlimme siihen malliin, että kamera unohtui. Mutta ei se mitään, saatte tarvittavan informaation kirjallisena. Eli loput KYH-aloitukset. Minulla oli 25 aloitusta jo 17. päivä, mutta sain "tilaustöitä", joten piti hieman säätää ja purkaa ja vaidella aloitusten paikkoja. Mutta lopulta lista näyttää tältä:

KYH#18: kamerasuojus siskolle. Sisko näki minun kamerasuojukseni ja pyysi itselleen samanlaista. 

KYH#19: Jämälankasukat seiskaveikasta miehelle.

KYH#20: Tyynynpäällinen. Sisko (lisääntynyt siskoni, eri sisko kuin se, joka pyysi suojusta) pyysi tyynynpäällisiä lastenhuoneeseensa.

KYH#21: Vauvan tossut violetista Opalista.

KYH#22: Jämälankasukat seiskaveikasta itselleni.

KYH#23: virkattu matto trikookuteesta.

KYH#24: Tyynynpäällinen (samanlainen kuin KYH#209

KYH#25: Tiskirätti Puro Batikista.

(Minun pitäisi varmaan kehittää joku tunniste siskoille. Minulla on siis kolme siskoa, joita kaikkia kutsun tylsästi siskoiksi. Eli siis jos joku on miettinyt, teenkö tosiaan niin paljon hommia yhdelle siskolle, niin en.)

Siinäpä ne aloitukset. Taitaa tulla neulomisen täytteinen heinäkuu.
Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

---

day 06 - a song that reminds you of somewhere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)