maanantai 25. heinäkuuta 2011

8, 22 & 25

 Kauan kaapissa marinoitunut Nalle Marjaretken punainen versio on odottanut oikeaa hetkeä muuttua sukkapariksi. Se hetki oli löytyi kesäyön hulluttelusta. Malli on perussukkaa ylhäältä alas, eli tutusti ja turvallisesti. Nämä menevät äidille.


 KYH#8
malli: oma perussukka
lanka: Novita Nalle Marjaretki
puikot: 2,5mm
ravelryprojekti: Puolukka


Haaliin kasaan seiskaveikan jämiä ja hurjana tyttönä aloitin niistä sukat varpaista ylöspäin. Nämä oli tarkoitus antaa siskolle, mutta näistä tuli niin minun näköiset, etten raaski. Kuten joku tarkkasilmäinen joku, jolla on silmät päässä, voi huomata, kantapään kohdalla meni pasmat ja raidat sekaisin. muttei se mitään, koska sama virhe on kummassakin sukassa. Jotain hyötyä kahden sukan neulomisesta yhtä aikaa.KYH#22
malli: oma perussukka
lanka: Novita 7 Veljestä
puikot: 3mm
ravelryprojekti: Jämyt I


Sisko tilasi omalle kameralleen suojapussukan. Hävyttömän iso nappi ja turhan iso läppä, mut hei, se on siskolle.KYH#25
malli: oma
lanka: Novita Miami
koukku: 3,5mm
ravelryprojekti: camera cozy II


---

day 19 - a song from your favorite album
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Ihania töitä! Nuo molemmat sukat ovat sitten herkullisia! :) Eikä tuossa kamerapussukassa ole mitään vikaa!

  VastaaPoista
 2. Tossa KYH#22:ssa on kyllä huiput raidotukset. Joo, kyllähän tuon kantapään kohdan huomaa, mutta jos et os sanonut, oisin luullut, että se oli tarkotettu noin! :)

  Pitäisköhän tehdä itselle jotain samantyyppistä joskus..?

  VastaaPoista
 3. Siskot on selllaisia, etä niille käy tuollaiset napit! Just! Ja nuo sukat on ihan tosikivoja, kantapaäineen kaikkineen.

  VastaaPoista
 4. Voi että miten tajuttoman syötävän ihanat raitasukat! Miks mulla ei oo ihania jämälankoja joista vois tehä ihania sukkia...

  VastaaPoista
 5. Pitkään piti kattella nuita sukkia, että huomasin tuon kantapään kohdan. En siis ilmeisesti ole kovin tarkkasilmäinen :D Ihania raitoja ja värejä!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)