torstai 21. heinäkuuta 2011

virta vie

 Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Lankahankintalista kasvoi oikein mukavasti. :)


Neuloin uudet, ihanat sukat. Itselleni. Vaikka kuvista ei näe palmikkoa kovinkaan selvästi, voin vakuuttaa, että nämä ovat oikein mainiot. Tämän hetken suosikkisukkani (vaikka ajankohta onkin hieman huono polvivillasukille).
Neuloin nämä kärjestä ylöspäin. Minulla oli muistikuvia, joiden mukaan se on kamalaa. 
Ei se sitten ollutkaan.
Taas näitä  "mikset voinut kokeilla aikaisemmin" -juttuja. Samaten kuin palmikonkierrot ilman palmikkopuikkoa - ei yhtään niin paha juttu kuin muistelin.
Näitä tehdessäni opin lappualoituksen, mikä oli ihan mielenkiintoinen, mutta tuskin tulen käyttämään sitä kovin usein. Opettelin myös purkamaan palmikkoa ilman, että puran samalla koko muun työn.
Tai no itse asiassa opettelin sitä kolme kertaa. Mutta nyt ainakin osaan!malli: Virta by Kristel Nyberg (kirjasta Punokset puikoille)
lanka: Novita Nalle (itse kool aid-värjätty)
puikot: 2,5 mm
ravelryprojekti: green flow

---
day 14 - a song that no one would expect you to love


9 kommenttia:

 1. Voi että, ne on tosi upea! Mulla on nuo sukat odottaneet aloitusta siitä saakka kun kirja ilmestyi, mutta jos tästä sais uutta pontta!

  VastaaPoista
 2. niin kesäiset villapolvisukat ;)
  ei vaan, siis aivan ihanat, ja tosi kauniisti värjättyä lankaa!

  VastaaPoista
 3. Voi että on kauniit. Ja kaunis on langan väri myös! :)

  VastaaPoista
 4. Nätit sukat! Noissa onkin vartta ihan kerrakseen. :) Muistinpa taas, että tuo(kin) malli on mulla jonossa odottamassa...

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat sukat ja väri niin kesään sopiva :) Mie en ole koskaan neulonut sukkia kärjestä lähtien, kun olen ajatellut sen olevan hankalaa, mutta ehkäpä pitäis kumminkin joskus kokeilla. Jos muistais ;D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)