perjantai 26. elokuuta 2011

lankaimu ja vaihtosukat

Joku voi muistaa, että tein vuodenvaihteessa lupauksen pienentää lankavarastoani (ja ne jotka ei muista, voi käydä kurkkimassa täältä, mutta ei saa sitten mainita sanallakaan niistä muista lupauksista). Ja minä voin nyt ilokseni todeta, että se lupaus piti!
Varsinaisesta lankalaihdutuksesta ei ehkä voi puhua, koska en hankkiutunut langoista eroon hiljalleen ja päättäväisesti. Lankaimu (vrt rasvaimu) olisi ehkä parempi, minä nimittäin iskin eilen suurinpiirtein kahden kilon edestä lankoja muovipussiin ja kiikutin siskolle, joka puolestaan on tänä aamuna vienyt ne koululleen. Langat otettiin kuulemma ilolla vastaan, vaikka joukossa olin esimerkiksi Novita Palmaa ja erittäin epäilyttävän väristä puuvillaa. On kyllä niin win - win -tilanne kun voi vaan olla, koululaiset saivat erilaisia materiaaleja projekteihinsa ja minä sain lisää tilaa ja hyvän omantunnon ostaa lisää lankaa.

Luovan käsityöhaasteen toiset sukat ovat valmistuneet ja saapuneet jo perillekin. Kyseessä on ihan perussukat seiskaveikasta, kun lämpimiä sukkia toivottiin. Nämä lähtivät pohjoiseen Niinalle, joka muuten osaa tehdä aivan ihania koruja, katsokaa vaikka!malli: perussukka
lanka: Novita 7Veljestä
puikot: 3mm
raverlyssa: Niinalle

2 kommenttia:

  1. Lahjoittaminen on loistava tapa pienentää lankavarastoa, kun kouluillakin on suht pienet määrärahat materiaalin hankintaan. Hyvällä omallatunnolla voi taas hankkia itselle uusia lankoja!

    VastaaPoista
  2. Kyllä siitä tulee hyvä mieli, kun vie lankoja vaikka kirpparille. Johtuuko se tosiaan siitä, että näin tehdään tilaa uusille?...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)