torstai 24. marraskuuta 2011

A niin kuin...

No tämä nyt ei ihan ole se neuletakki. Pidän sen kanssa luovaa taukoa (ts. välttelen sitä, koska sen valmistuminen edellyttäisi erittäin paljon käsinneulomista).

Tämä on kauluri. Ja se on ensimmäinen neule ravelryn Kahelit -ryhmän aakkoshaasteeseen. Haasteessa on siis tarkoitus neuloa erilaisia ohjeita aakkosjärjestyksessä, esimerkiksi lokakuussa A-kirjaimella alkava ohje, marraskuussa B-kirjaimella alkava ohje ja niin pois päin. Joku saattaa huomata, että olen hieman myöhässä, mutta minä menenkin taas omilla säännöilläni (ja sitä paitsi kirjaimellisesti ottaen en ole edes myöhässä, koska yhteen neuleeseen voi kuluttaa kaksi kuukautta).

Mutta niin, itse kaulurista sen verran, että tehkää kaikki tällainen. Suosittelen erittäin lämpimästi! Tämä minun neulomani meni kuopukselle, ja vaikka se aluksi näyttikin aika säälittävältä räpellykseltä, niin ensimmäinen käyttökerta paljasti sen oikeaksi aarteeksi. Aivan mahtava malli! Suojaa kaulaa hyvin ja tuo "helmaosa" venyy yli olkapäiden, lämmittää siis mainiosti. Jos olisin yhtään aikaansaavampi, niin tekisin tällaisen itsellenikin ja esikoiselle. Ehkäpä ensi talvena sitten.
malli: Ambitus 
lanka: Garnstudio Drops Baby Merino
puikot: 3 mm
ravelryssa: A: Ambitus

3 kommenttia:

 1. Mulla on kans kauluri jonossa, mutta ajattelin tehdä eri ohjeella. Tykkäsin tosi paljon Ullassa olleesta Koko perheen kaulurit -ohjeesta, tein sillä kaverille kaulurin aiemmin. Siinä olevat palmikot on nättejä ja antaa ryhtiä.

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska idea tollanen aakkosjärjestyksessä neulominen :) Ainaki itelle vois sopia, kun on aina nii vaikeeta päättää mitä tahtos laittaa puikoille. Ois ainaki joku asia viitoittamassa tietä ;)
  Voiski melkeen kokeilla...

  VastaaPoista
 3. Lämpimän näköinen kauluri :) Kiva idea tuo aakkosten mukaan neulominen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)