tiistai 27. joulukuuta 2011

arvonta suoritettu!

Voisin kirjoittaa tähän selostuksen siitä, miten arvonnasta tehdään mahdollisimman vaikeaa. Mutta en sitä tee, totean vain tyynesti, että random.org arpoi voittajiksi kommentoijat numeroilla 44 ja 15, ja painotan, että oli ihan täysin suunnitelmieni mukaista käyttää kyseistä arvontakonetta. Tai ainakin se oli se kolmas suunnitelma.

Joka tapauksessa, pitkän matikan lukeneena (tosin lyhyen kirjoittaneena) osasin laskea sen verran, että voittajiksi selvisivät Breezie ja Effi, onnea heille! Ottakaas tytöt minuun yhteyttä sähköpostitse (tiinaniit at gmail piste com), niin selvitellään palkintoasioita!

Arvonnassa kyselin teidän joululahjatoiveistanne, joten luonnollisesti nyt kerron, mitä neulomiseen liittyvää minä sain lahjaksi:Monet teistä toivoivat Coastal Knits -neulekirjaa. Niin minäkin. Koska kärsivällisyys ei ole vahvin luonteenpiirteeni, ostin sen itse itselleni lahjaksi. Marraskuussa. Ennakkotilaamalla. Lahjaksi kuitenkin! Succablocci -pingottimet sain äidiltäni, tai itse asiassa taisin tilata ne omin nokkineni ja äiti tarjoutui ne maksamaan, vaikkei tajunnut yhtään, mitä olen ostanut. 

ps. Ehkä olen tullut vanhaksi, mutta mun suosikkijoululahja oli uusi imuri! Ja se imuri näyttää vähän siltä, kuin se olisi lähdössä avaruuslennolle! Arvatkaa vaan, onko meillä yhtään pölypalloja täällä, kun mä olen imuroinut joulun jälkeen joka päivä noin 15 kertaa!

3 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja! Varsinkin tuollainen siivoamiseen innostava imuri olis ihan paras :D

  VastaaPoista
 2. Succabloggi- pingottimia minäkin olisin toivonut, mutta kun tiesin ettei kukaan niitä osaa ostaa, niin toivoin sitten vaan nukkumatyynyä. Sain sitten seitsemän tyynyä, heheh :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille!

  Kivoja lahjoja! Mäkin haluaisin jossain vaiheessa hankkia nuo sukkaplokit... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)