keskiviikko 1. helmikuuta 2012

mattohommia

 Vietimme hyytävää lauantaipäivää kaupungilla siskoni kanssa. Tuli todettua, että Molly on ihan mainio päähine shoppailureissulle, sisko löysi mut joka kaupasta ihan pipon värin perusteella (ja minä löysin siskoni hänen piponsa tupsun perusteella). Ja olihan se toki lämminkin. Olen muuttanut mieltäni sen liian räikeästä väristä, sehän onkin oikeestaan ihana. 

Kävimme myös tsekkaamassa vastikään Ouluun avatun Menitan. Jos joku bongasi meidät, niin saattoi ehkä arvata, että siskoni astui ensimmäistä kertaa elämänsä aikana ihan oikeaan lankakauppaan. Hän ei neulo eikä virkkaa, mutta mä en silti ikinä ole nähnyt ketään niin innoissaan lankakaupassa. Hän hyppi ja pomppi ympäri kauppaa, kyseli joka toisesta langasta jotain ja yritti metsästää sopivaa lankaa, josta minä neuloisin hänelle kännykän (mikäli sitä miniläppärin kokoista galaxya voi kännykäksi enää sanoa) suojapussin. Minä kävin puolet ajasta yksinpuhelua, koska oletin siskon seisovan vieressäni, vaikka todellisuudessa hän oli ehtinyt hypätä jo toiselle puolelle kauppaa. 

Lopulta poistuimme kaupasta. Sisko osti trikookudetta. Leopardikuosista. (Sen kummemmin siskoni tyyliin puuttumatta totean, että uskon hänen näyttävän muutaman kymmenen vuoden päästä tältä.) Minä virkkasin siitä hänelle maton.
Taas on niin luokattoman huonoja kuvia, mutta kai niistä nyt jotain selvää saa (esikoinen asetteli ankat poseeraamaan).malli: omasta päästä
lanka: Hooked Zpagetti (koko rulla)
koukku: 9 mm
ravelryssa: miau!

fiilis: kiva pikaprojekti. Jostain syystä mulla soi päässä tämä aina kun näen maton.

---

Mä olen joskus edellisessä elämässä (siis alkusyksystä) ilmoittautunut kansalaisopiston kehräyskurssille. Silloin kun erosimme, päähäni mahtui hyvin rajallisesti asioita, ja kehrääminen ei ollut yksi niistä, joten enhän minä muistanut koko asiaa. Mutta arvatkaapa, hypinkö riemusta viime perjantaina, kun sain aiheeseen liittyvää postia? Viikonloppuna katsotaan, miten tytön käy. 
-

Ai niin, mun piti sanoa, että mulla on neuleplääh. Mulla on neuleplääh. Noin. Ja nyt kun se on ilmoitettu täällä, niin se luultavasti poistuu ihan piakkoin. Ainakin niin on ennen käynyt. Päänsärky voisi myös poistua, kiitosta vaan.

6 kommenttia:

 1. Kiitos tästä - tulin valtavan hyvälle tuulelle tästä postauksesta. Lepardia, uuuuh! :D

  Mä deletion sun neulepläähin. DELETE. Noin.

  VastaaPoista
 2. Mullakin on suunnitelmissa virkata trikookuteesta matto kylppäriin :) Leopardimatto on tosi hieno!

  VastaaPoista
 3. Kaunis matto! Toivottavasti neuleplääh menee ohi,älä ainakaan tartuta! ;)

  VastaaPoista
 4. Hih, olipa hauska ostosreissu. Toivottavasti neuleplääh ja päänsärky häviävät mahdollisimman nopeasti!

  VastaaPoista
 5. Hieno matto! Itsekin yritin tehdä mattoa mutta kori siitä tuli :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)