torstai 26. tammikuuta 2012

sinisiä raitoja

Neulomisaikani on vähentynyt. Kuopus on päättänyt, että hän on nyt tarpeeksi iso, eikä hänen näin ollen tarvitse nukkua enää päiväunia. Nyt pitäisi vielä saada hänet tajuamaan, että vaikka päiväunille ei tarvitsisikaan mennä, niin päivässä voisi silti olla yksi rauhallisempi hetki ihan äitiä varten. Esikoinen tietää sen, ja hän tuijottaa yleensä televisiota sohvalla viltin alla, mutta kuopus... no, hän juoksee ympäriinsä kiljuen ja huutaen "eieiei", kaatelee lelukoreja, vääntelee hellan levyjä päälle, hyppii keittiön pöydällä ja niin edespäin. Sanokaa tekin "hei" uhmaiälle.

Neulomisaikaa verottaa myös siivousinnostus (ei, luit ihan oikein, siinä todellakin lukee sii-vous-in-nos-tus). Olen totaalisen kyllästynyt siihen ainaiseen kaaokseen, mikä täällä vallitsee, ja nyt olen aloittanut roinan systemaattisen läpikäynnin. Roskiin/kierrätykseen on lähtenyt jo kolme jätesäkillistä tavaraa, ja vielä on paljon jäljellä. Haluan eroon kaikesta ylimääräisestä - haluan puhtaan pöydän (ja lisää kaappitilaa).

Olen mä silti jotain ehtinyt neuloa. Minulla on hihoja ja kaulusta vaille valmis villatakki, melkein valmiit polvisukat ja keltainen huivinalku. Suunnitteilla on vaikka mitä, itse asiassa niin paljon, että osasta on pakko luopua aikataulun rajoittaessa. Yksi valmistunut minijämälankaprojekti minulla on kuitenkin esittelyä vaille; pienet, koon 21 sukat, tuttavan yksivuotiaalle.malli: perussukat
lanka: Novita 7 Veljestä
puikot: 3,5 mm
ravelryssa:blue stripes3 kommenttia:

 1. Kivat sukat!

  Mullakin kävi siivousinnostus tuossa ennen joulua. Sama rojunvähennys olisi täällä kyllä edelleenkin tarpeen, mutta nyt ei oikein tahdo aika riittää edes isompaan siivoamiseen. Josko sitten taas kesän kynnyksellä saisi isommin urakoitua!

  VastaaPoista
 2. heips... kiva blogi siulla, liityin samantien lukijaksesi :D
  ehkä se on uuden vuoden taikaa koska itelläkin on koko ajan "paikkojen kuntoon laitto" olo :D ja sitä tavaran määrää...yäk..

  söpöt sukat olet kutonut!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat perussukat! Kivat värit myöskin!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)