sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

clandestinetAah, Clandestinet. Taattua Cookie A.-laatua, erittäin mukavat neuloa, vaikka kaavio ei taaskaan halunnut millään tarttua mieleen. Olihan näissä kyllä vääntämistä, mutta nätit tuli, ei voi moittia, vaikka en taaskaan suostunut tekemään yksivärisiä sukkia.


Näissä sukissa on vaan yksi vika - onhan ne p*rkele liian pienet, vaikka sovitin ties kuinka monta kertaa. Lisäksi tuo kuvio ei jousta hirveästi, joten sukkien jalkaanvetäminen on aika väkivaltainen prosessi. Voisin tietenkin purkaa ja kehitellä jotain, mutta en viitsi, koska jos ihan totta puhutaan, niin mä en ehkä tykkää tuosta sinisestä enää. Niinku yhtään.


 malli: Clandestine by Cookie A. (kirjasta Knit. Sock. Love.)
lanka: Punta Yarns Merisock Space Dyed (n. 80g)
puikot: 2 mm
ravelryssa: Clandestine

fiilis: neulontaprosessi kiitettävä, lopputulos välttävä.
 Mutta hei - jos sinä, siis juuri sinä, olet aina halunnut tällaiset sukat, jalkasi ovat kokoa 40-41 ja omaat kapeat jalat ja rimppasääret, niin tänään on onnenpäiväsi! Olisi nimittäin hirveä sääli, jos sukat jäisivät vaille käyttäjää, joten haluaisin lahjoittaa ne jollekin lukijoistani. Eli jos luulet, että sukat saattaisivat sopia sinulle, niin ota reippaasti yhteyttä ( tiinaniit at gmail piste com ) !

edit // uusi koti sukille löytynyt! :)

15 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Tuo kuvio on ihana :)

  VastaaPoista
 2. Olen neulonut ko. sukat kanssa Lanett langasta ja lahjoitukseen meni minunkin osaltani. Kummityttö sai itselleen valkoiset pitsisukat, joista kyllä tykkäsi kovasti. Malli oli tosiaan kyllä mielenkiintoinen neuloa eli oli niiden tekemisestä tsellekin paaljon iloa. Antamisen ja neulomisen :)

  VastaaPoista
 3. Sääli, etten omaa noita oikean kokoisia jalkoja, minua tuo kaunis sininen kutsuu kovasti. :)

  VastaaPoista
 4. Tuo kirja on aivan ihana mistä nuo sukat on! Mies osti sen tuliaiseksi KEskisen reissulta ja voisin tehdä ne kaikki! Tosin pitäisi käydä ostamassa ohuempia lankoja, koska novitat ei noihin taivu :) Ja aloittelen sieltä helposta päästä kun niissäkin ohjeissa on välillä miettimistä :)

  VastaaPoista
 5. Mun piti tulla Ravelryn kautta katsomaan sukkiasi tarkemmin, kun hoksasin kuvan Lumoavan Langan ketjussa. Siis niin ihanat. Mä lähden just laittaan sulle spostia!

  VastaaPoista
 6. Oho. Enpä tulekkaan spostailemaan, kun joku jo ehti. Nyt menen kyllä nuolemaan haavojani. Niisk.

  VastaaPoista
 7. Upeat sukat, joku sai ylellisen lahjan :)

  VastaaPoista
 8. Oi kun kauniit. Mulla oliski ollu paksut sääret... ;)

  VastaaPoista
 9. Ihanat sukkaset! :) Harmi kun olivat turhan napakat.. Mutta pääsivät kuitenkin lämmittämään jonkun jalkoja :)

  VastaaPoista
 10. Kauniit sukat ja raikas väri.

  VastaaPoista
 11. Todella ihania sukkia. Mietin tässä, että voiskos sinulta tilata sukat, jotka tulisivat lahjaksi ystävälleni. Ite kun en valitettavasti osaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota, en uskalla suoralta kädeltä sanoa juuta enkä jaata. Riippuu paljon minkälaisia sukkia tarvitsisit, ja minkälaisesta langasta, toisaalta taas riippuu paljon mös omasta mielentilasta että sukatuttaako vaiko ei. Jos sulla on jotain tiettyä mielessä, niin laita vaikka sähköpostia tarkempien speksien kera, niin osaan sanoa vähän tarkemmin. :)

   Poista
 12. Kiitos kaikille kauneista kommenteista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)