lauantai 14. heinäkuuta 2012

Vaihto

Yksi vaihto-operaatio taas takana, jälleen Suskusen  kanssa. Alunperin tämä lähti liikkeelle Facebookissa, kun siellä pyöri vuoden alussa se käsityöhaaste ("kommentoi niin teen sinulle jotain" tai sinne päin ainakin). 
Koska Susku on a) ihana ja b) paksuna (hei pari viikkoa enää! :D), päätin neuloa jotain sekä hänelle itselleen ja tulevalle vauvalle. Vauvan sukupuolta ei ole paljastettu, joten piti valita sellaisia värejä, jotka käyvät kummallekin. Tai no ainakin kirkas pinkki ja hempeä vaaleanpunainen olivat poissa laskuista. Minä - tottakai - tartuin sitten keltaiseen (tai tuon sävyn nimi taisi olla "kulta") ja kontrastiksi otin ruskeaa. 


Malli on omasta päästä, neulottu ylhäältä alas ja koko on, tai ainakin yrittää olla, noin 70 cm. Lanka on uusi tuttavuus, Dropsin Merino Extra Fine. En tykännyt. Siis kerrankin _en_ tykännyt. Halkeili ihan hirveästi ja muutenkin jotenkin... yääh. En keksi edes sopivaa adjektiivia tähän. Mutta pehmeää kyllä, ja toivottavasti lämmintä.
 

malli: omasta päästä
lanka: Garnstudio Drops Merino Extra Fine (n. 150g)
puikot: 3,5 mm
ravelryssa: Da Capo

fiilis: Lanka tökki, mutta kiva pieni projekti.
Suskulle itselleen minä neuloin sukat. Taitavat muuten olla kolmannet sukat, jotka olen Suskulle lähettänyt, mutta villasukkia ei kai voi koskaan olla liikaa.
Malliksi valitsin Kalajoen, koska se sopi hyvin langan väriin. Minulla on itsellänikin kyseisellä mallilla tehdyt sukat, mutta niitä on pidetty niin ahkerasti ja niin tunteella, että pitäisi melkein tehdä uudet. Pidän mallista kovasti, neulominen on suht helpohkoa mutta tuo "joki" pitää mielenkiinnon yllä. 
malli: Kalajoki by Tiina Seppälä
lanka: Cascade Heritage (n. 70 g)
puikot: 2 mm (cubics)
ravelryssa: K: Kalajoki

fiilis: Tykkään!

(Eli nämä ovat myös aakkoshaasteen K-projekti!)


Minä sain muuten Suskulta käsinvärjättyä lankaa. Nallea ja Seiskaveikkaa iiiihanissa väreissä!
kaikki kuvat (c) Suskunen

6 kommenttia:

 1. Niin ihania värejä kaikissa!! varsinki tuo vauvalle menevä paita <3 ihan on sen karkin värit. nam ja maiskis

  VastaaPoista
 2. Keltaisesta ja ruskeasta tulee aina ihanan retro yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 3. Se on niin just tuo neuletakki:) sukat voisin laittaa tassuuni millloin vain.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo neuletakki! Sukatkin on hienot, tuo väri passaa niihin ihan täydellisesti! Kyllä villasukkia hei aina tarvii! ;)

  VastaaPoista
 5. Mahtavan värinen takki! Itse mietin myös jotain projektia ystävän vauvalle joka syntyy elokuussa, vauvoille on onneksi nopea neuloa.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)