perjantai 6. heinäkuuta 2012

kesän kaunein kukka

Jos haluat lukea jotain oikeaa asiaa Dahlia Cardigan -neuleesta, et ole oikeassa paikassa.
Puuh. Ansaitsisin mitalin näistä kuvista. Ne on kuvattu illalla, lämpötilan ollessa yhä reilusti päälle parinkymmenen ja ilmankosteus oli karkeasti arvioituna noin 600%. Siihen päälle nakataan vielä kaikki hyttyset tästä noin 50 kilometrin säteeltä. Suurin osa kuvista epäonnistui, koska linssin edessä lenteli hyttysiä, että morjens! Ne eivät enää tyydy pelkästään inisemään tai imemään verta, vaan tämä uusi hyttyssukupolvi on erikoistunut myös häiritsemään valokuvaussessioita. Ensi kesänä ne varmaan pöllivät ihmisten puhelimia tai kaatavat terassijuomat.
Mutta ei se mitään, mitäpä sitä ei bloginsa eteen tekisi. Ei tunnu trooppinen ilmasto moskiittoineen missään tämän neuleen kohdalla. Ihailkaa takapihamaisemia ja minun uutta neulettani. Vaatimattomasti sanoen - kaikista neulomistani asioista tämä on nyt se ehdottomasti ihanin. Minä voisin latoa tähän superlatiivin toisensa perään. 
Kaikki (siis kaikki!) ovat hehkuttaneet facebookissa, kuinka heillä on nyt sitten alkanut kesäloma. Minulla ei "lomaa" ole kuin vasta kuukauden päästä, mutta siitä huolimatta olen asettautunut jonkinasteiselle off-tasolle. Ehkä loma on mielentila, joka tarttuu. Mutta koska järkeni on kesälaitumilla, minulla ei ole tästä neuleesta mitään oikeaa sanottavaa. En muista, oliko ohjeessa mitään erikoista tai oliko minulla erityisen tylsää sileää neuloessani. Ihan sama. Kun lopputulos on tämä, ei ole väliä vaikka olisin itkenyt verta tätä tehdessäni.

(Kattokaas muuten tyttöä, sehän on ihan ihmisen värinen (talvisinhan käytän meikkivoidetta, jonka sävy on "kuolonkalpea"). Pitäsköhän muuten tehdä tuolle juurikasvulle jo oikeasti jotain?)malli: Dahlia Cardigan by Heather Zoppetti
lanka: Garnstudio Drops Baby Alpaca Silk
puikot: 3 mm
ravelryssa: White Dahlia

fiilis: Jes! Jipii! Ja hirviät tuuletukset! Ja voitontanssi!

25 kommenttia:

 1. Kiitti vaan, nyt haluan oman Dahlian! On meinaan sen verran ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vaan onnistuneesta ja kauniista neuleesta. Aivan upea!!

  VastaaPoista
 3. Ihana Dhalia. Kyllä tuo on valkoisena niin kaunis. Olet syystäkin ylpeä uudesta takistasi, se on tosi kaunis ja sopii sinulle ihanasti.

  VastaaPoista
 4. Luin otsikon ensin että kesän kaunein sukka... Upea selkämys ja kaunis takki! Kesästä ja lomafiiliksestä kannattaakin nauttia vaikka loma on edessäpäin, se on varmaankin pitkän kesän tunnun salaisuus.

  VastaaPoista
 5. Upea! En kyllä edes tiennyt (tai muistanut), että olet neulomassa Dahliaa. Sulle tuo kyllä passaa! :)

  Niin, ja hauska teksti! Naureskelin itikoiden vandalismille.

  VastaaPoista
 6. Ai kun ihana! Nyt tuli ihan että minunkin tarttis saada tällainen... :)

  VastaaPoista
 7. Ai vitsi, saatkin olla ylpeä! Haluaisin itsekin alkaa tehdä Dahliaa just nyt, vaikka ilmankosteus on tälläkin hetkellä sen 600...
  Mulla kans loman alkuun vielä kolme viikkoa. Puuh. Mutta saman olen huomannut, että rennommalla asenteella tässä mennään ja töitä tehdään.. Pian se meidänki vuoro tulee! (ja paremmat ilmat!) ;)

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis:) Voit olla ihan reilusti ylpeä itsestäsi!

  VastaaPoista
 9. Silläkin uhalla, että kuulostan lattealta: on se vaan niin ihana!

  VastaaPoista
 10. Ihana! Toimii loistavasti valkoisena!

  VastaaPoista
 11. Kaunis takki, todella upea. Hyttysiä on tänä suvena riittäy, et oo varmaan huomannu... ;)

  VastaaPoista
 12. Todella kaunis takki ja varmasti aivan ihanan tuntuinen tuosta langasta tehtynä!

  VastaaPoista
 13. Nyt on kyllä syytäkin voitontanssiin, taatusti vuoden paras neule :) Terveisiä hyttyshelvetistä, sankan kuusikon keskeltä, pihapiiri täynnä ojia!

  VastaaPoista
 14. Yhdyn sun voitontanssiin! Niin on nätti sekä takki että sen neuloja. :)

  VastaaPoista
 15. Todella ihana neule! Kaunis edestä ja ihastuttava selkäpuoli.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)