keskiviikko 14. marraskuuta 2012

N niin kuin Norskit

 Nämä lapaset vilahtivatkin keskeneräisinä jo neulontanurkka-postauksessa. Kesken nämä olivatkin aika kauan, koska kaavion tuijottaminen on tuntunut viime aikoina liian tuskaiselta hommalta. Nyt, kun tässä taas on sairaslomailtu, päätin todistaa itselleni, että kyllä minä oikeasti yhä osaan neuloa muutakin kuin sileää tai ainaoikeaa.
Ohje on Ullasta. Hyvin selkeä, ja kirjoneule on oli sopivan helppo tälle päälle. Sen verran poikkesin ohjeesta, että tein peukalokiilan paremman istuvuuden takia. Hienosti teinkin. Tuli sellaiset peukalot, että ne voisi luokitella sarjaan "mitä h*lvettiä?". Ovat eripariset ja toisessa on kavenneltu vähän mitä sattuu ja missä sattuu.   Syytän korvatulehdusta, joka on aiheuttanut infernaalisen kivun toiseen korvaani. Yritä siinä sitten pysyä perillä silmukoista, kun tuntuu, että joku yrittää sulloa dynamiittipötköä korvaan. Empatiani kaikille korvakierrelapsille. On muuten ihan äärettömän ärsyttävää mennä tämän ikäisenä terveyskeskukseen vinkumaan korvan takia. Vaikka sairastan korvatulehduksen säännöllisesti joka vuosi, niin silti mua ei koskaan kukaan usko, ja saan kuulla joka kerta pitkän sepustuksen siitä, että yleensä aikuisten korvakivut johtuvat pumpulipuikoista tai likaisista korvista tai tähtien asennoista tai kuukauden kierrosta. Mutta kyllä se on silti ehkä on sen arvoista, koska kaikkein parasta on aina nähdä se lääkärisedän tai -tädin reaktio siinä vaiheessa, kun ne katsoo mun korvaan. "Oho, täällähän on oikeasti tulehdus! Ja paha sellainen!" No shit Sherlock! Pumpulipuikonko sä luulit sieltä löytäväsi?

Lapsillakin on muuten korvatulehdukset, mutta nuo viekkaat pikku ketaleet onnistuvat tälläkin kertaa sairastamaan sen oireettomana. Epäreilua. (Tosin mielummin näin päin. Onhan se suoraan sieltä pimeimmästä paikasta, kun lasta sattuu.)
Nämä lapaset saavat toivottavasti kodin äitini luota, sillä hän oli tumppuja vailla. En vain hoksannut ajatella sitä(kään), että äidin käsi on omaani hieman leveämpi, joten toivottavasti nämä vain mahtuvat hänelle.

Ja mä meinaan tosiaan yhä räpiköidä aakkoshaasteen läpi, joten nämä saavat kunnian olla N-projekti.
malli: Norskit by Mira Saarentaus
lanka: Novita 7 Veljestä (valkea ja kanerva)
puikot: 3 mm sukkikset
ravelryssa: N: Norskit

fiilis: Mukavat ja nopeat (tai no nopeat, jos sattuu sille tuulelle) neuloa. Kauniit ja luultavasti lämpimätkin lapaset. :)

7 kommenttia:

 1. Norskit on yksi mun lempparimalli! Tosi kauniit värit.
  Pitäisköhän taas ottaa yhden norskit puikoille....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli kyllä tosi kivat! :) Voisin tehdä itsellenikin moiset, ehkä vähän harmaammista väreistä.

   Poista
 2. Kauniit lapaset. Tämä malli on mennyt minulta ihan ohi.

  VastaaPoista
 3. Nätit lapaset, kirjoneuleena varmaan lämpimätkin. Parantumisia, korvatulehdus on viheliäinen vaiva...

  VastaaPoista
 4. Oi, ne on söpöt! Eihän tuo mitään räpiköimistä oo haasteen osalta, mie oon vasta koossa menossa!

  VastaaPoista
 5. Ihanat! :) Melkein tekisi mieli laittaa nuo puikoille... Mmmmm.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)