torstai 15. marraskuuta 2012

hei pukki

Arvatkaa mitä mä neulon! 
Kahden pisteen vihje: kukaan ei aikonut neuloa niitä viime jouluna.
Yhden pisteen vihje: silti kaikki neuloi niitä.


Joo, julekulerihan se sieltä on tulossa. Siis joulupallo. Ja tässä neuloessani ja joululauluja kuunnellessani tuli mieleeni, että en ole vielä tänä vuonna kirjoittanut joulupukille toivomuslistaani. Omasta mielestäni olen perinteisesti toitottanut kiltteyttäni facebook-statuksien lisäksi (sori vaan, kaverit) myös täällä blogissa, mutta nyt en löydä sellaisia postauksia. Yhtään. Olettaisin, että viimevuotisen olen poistanut (saatoin ehkä toivottaa ei-niin-hyvää joulua eräällekin eksälle), mutta missäs hemmetissä se toissavuoden lista on? Ilmeisesti sitten vissiin kai mun päässä vain.

Joka tapauksessa, en anna moisten typerien sivuseikkojen häiritä perinteen jatkamista, vaan kerron nyt, että joulupukki hei, olen ollut älyttömän kiltti. Kaikille. Erityisesti itselleni. Ja olen tässä vuoden aikana kasvanut henkisesti niin paljon, että mun henkinen parta on yhtä pitkä kuin pukilla. Siispä yllätän, ja esitän toivomukseni siirappisen joulukappaleen muodossa. Grown up christmas list. Siinähän se lukee kappaleen nimessä. Olen nyt aikuinen. Ja nyt mä nauran siihen partaan.
Ai niin. Pukki, jos sä nyt kuitenkin haluat jollain konkreettisella lahjoa tällaista vaatimattoman herttaista tyttöä, niin ei se Bailey´s -pullo juomatta jää.


(Näettekö sädekehän pääni päällä? Se on tehty piparista, ja minä syön sen kohta. Tulen sitten takaisin vaatimaan digijärkkäriä ja monen sadan euron arvoista lahjakorttia lankakauppaan.)

3 kommenttia:

 1. Bailey´s on kyllä toooosi hyvää, mäkin sain sitä viime jouluna pullollisen :)

  VastaaPoista
 2. Jaa, ja mulla meni just päinvastoin. Aioin ehdottomasti jossain vaiheessa ennen joulua neuloa joulupalloja, mutta en sitten kuitenkaan neulonut. Enkä ole vieläkään neulonut. Mutta edelleen aion. Tulee vaan kuitenkin neulottua aina kaikkea ihan muuta.

  Kivan näköinen alku sun pallossa. Ja jotenkin mullakin on joku mielikuva sun perinteisistä toivelahjalistoista. Hmm..

  VastaaPoista
 3. (mihin se sata euroa mukamas riittää..? toimintatonni olis jo jotain..)

  =)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)