keskiviikko 28. marraskuuta 2012

pelastus

Ratkaisin ongelmani. En tarvinnutkaan lisää tilaa, tarvitsin vain toimivat aivot - kuvat tulkoot tästä lähtien Flickorin kautta, niin ei sekään tili seiso siellä ihan tyhjänpanttina. Kiitos kaikille kommentoijille siitä, että kukaan ei yksioikoisesti käskenyt minua ajattelemaan. Mä en ikinä tajua niitä yksinkertaisimpia ratkaisuja itse. Menen aina siitä, missä aita on takuulla korkein. Tai ei, itse asiassa menen siitä kohtaa, missä aidan edessä on vallihauta ja piraijoita. Ja minä olen aina se, joka on jumissa siellä aidan päällä. Mikään ei ole niin kivaa, kuin tajuta olevansa niin fiksu, ettei pysty itsekään päättelemään järjenjuoksuansa. 

Mutta nyt voitte huokaista helpotuksesta. Mitä tälle maailmalle olisikaan tapahtunut, jos en olisi päässyt vilauttamaan joulupallojani?


julekulerit


Näiden joulupallojen jälkeen mä muistin, miksi mä en tehnyt näitä viime vuonna kuin yhden. Eihän nää ole palloja. Nää on jotain pallosuvun mustia lampaita, neliön ja pallon sekoituksia. Mutta ihan sama. 

Tähtipallon (vai kukkako se nyt on?) kaavio täältä ja tuon toisen ohje täältä.

pst. Ei. En ajatellut polttaa noita kynttilöitä, mikäli joku huolestui paloturvallisuudestamme. (Mulla oli vielä tähän joku hieno loppulause, joka olisi osoittanut minun olevan erittäin vastuuntuntoinen aikuinen, mutta palo-alkuiset sanat harhauttavat minut aina ajattelemaan palomiehiä.)

7 kommenttia:

 1. Kivoja palloja! Tänä vuonna olen itsekin ihan kirjaimellisesti hurahtanut, kohta on palloja vaikka seinät vuoraisi. Että pitääpäs nämäkin kaaviot käydä tutkimassa... :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, itellä myös tutustuttava tuohon Flickoriin..

  Ja nuo joulupallot on iiihania, otinpa ohjeen talteen :)

  Mukavaa torstaita :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun muistutit Flickorista :O)
  Luulin, että se palvelu loppui keväällä, kun ohjelma ilmoiti niin.
  Nyt menin sinne katsomaan (muistin jopa salasanani) ja siellähän se tili edelleen nököttää) Taidan laittaa sitä kautta minäkin kuvia, vaikka nykyisessäkin on kuvatilaa vielä yli puolet jäljellä.

  VastaaPoista
 4. Hienoja on pallot. ei kai siinä palomiesten ajattelemisessa mitään kovin kamalaa ole ;D

  VastaaPoista
 5. Samoilla linjoilla olen edellisen anonyymin kanssa. :D Jotenkin asuntoni tuntuvat aina olevan paloaseman vieressä. Mikäs siinä, voihan sitä huonompiakin maisemia olla. :D

  VastaaPoista
 6. Wau, hienoja! itsellänikin tuollaisesta pallosta tuli joku suikeron tyyppinen ja lopetin homman siihen. Ei saatu kuuseen nättejä neulottuja palloja, onneks on ikea ja ikean koristeet.

  Hei ja sulla on aivan mahtava kirjoitustyyli! (:

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)