keskiviikko 28. marraskuuta 2012

dramaattista

Kuvatila loppui. (Aika hämärää, että se loppuu kaikilta yhtä aikaa?)

Mulla ei ole aikaa, halua tai kiinnostusta alkaa käymään kuvia läpi pienennystarkoituksella. Jos joku tietää, voiko kuvatilaa saada mitenkään lisää ilmaiseksi muuten kuin pienentämällä/poistamalla, niin vinkkejä otetaan vastaan. Jos mitään sopivan yksinkertaista keinoa ei ole, niin blogi vaihtanee osoitetta, tai itse asiassa voisinpa vaihtelun vuoksi kokeilla eri  alustaakin. Itse asiassa koko blogin uudistaminen olisi paikallaan. Tai en tiedä. Olen ajatellut tarvitsevani ehkä enemmän päiväkirjamaisen blogin, mutta epäilen, viitsinkö kirjoittaa sinnekään mitään.

 Joka tapauksessa, jotain on tehtävä, jos meinaan bloggaamista jatkaa. 

14 kommenttia:

 1. Lisäät blogisi käyttäjäksi "toisen" ihmisen. Se voit siis olla sinä, kunhan luot vain toisen s-postiosoitteen. Kuvatila alkaa alusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no se olisi kyllä helppo homma! Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Ja ehdottomasti kannattaa kuvat käsitellä etukäteen = pienentää.
  Itse pienennän kuvat ennen lataamista Bloggeriin 400 x 300 kokoisiksi. Suurennan kuvat vasta sitten tekstinkäsittelyssä Bloggerissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuolla pienentämisellä säästää kuulemma ihan älyttömästi kuvatilaa. Pitää yrittää muistaa tulevaisuudessa.

   Poista
 3. Mä kans loin sen toisen käyttäjätilin. ainut miinus, että kun kirjautuu sillä toisella tilillä sisään, ei näy esim noita blogilistoja, mitkä on tehnyt toiselle tilille. Siis ei näy ne blogit mitä seuraa siellä hallintapaneelissa. Mutta käytän yleensä vanhaa tiliä ja kirjaudun toisella vain silloin kun päivitän blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, eikö sitten sitä toista profiilia saa mitenkään piiloon? Kävin kurkkimassa sinun blogiasi, ja siis siellä reunassa näkyi ilmeisesti ne molemmat profiilit, kun nimi oli kahteen kertaan?

   Poista
  2. Sen käyttäjän saa piiloon. Itse olen poistanut "käyttäjät" näkyvistä. Se oli jostain asetuksista. Tutkaile sieltä ulkoasu asetuksista, jossain se siellä on.

   Poista
 4. Bloggerin kautta ladatessa kuvat tallentuu Picasa-kansioihin, ja sinne kun kuvat lataa muistaakseni alle 800 px -kokoisina, ne eivät vie tilaa ollenkaan. Itse olen pienentänyt kaikki kuvat ennen latausta, ja tällä hetkellä kuvatilasta on jäljellä melkein 98 prosenttia. Tulevaisuudessa kannatan siis pienentämistä!

  VastaaPoista
 5. Mä en lataa kuvia suoraan bloggeriin vaan laitan ne muuhun kuvapalveluun (itellä flickr) ja sitä kautta laitan kuvat blogin puolelle. Ei täyty sillä tavalla mikään niin etteikö lisää mahtuis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flickr! Sinäpä sen sanoit! Mulla on siellä tili olemassa, vaan enpä ole sitä aikoihin käyttänyt. Nyt on varmaan hyvä aika aktivoitua.

   Poista
 6. Itse lataan kuvat Photobucketiin (rajattomasti täysin ilmaista tilaa) ja sieltä blogiin. Mitään pienentämistä en ole osannut ajatellakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajattomasti? Hmm. Flickrissa tilaa on käsittääkseni rajoitettu. Täytyypä pohtia...

   Poista
  2. Flickrissa tila on kyllä rajattu joo. Keväällä minulta meni 200 kuvaa sinne (muistaakseni) ja sit ois pitäny ostaa lisää tilaa. Nyt menin sinne uudestaan ja aika pian tuli viesti, että kyllä sun kuule nyt täytyy ostaa sitä lisätilaa, jos aiot tänne ladata tilaa tai siihen asti ei näy lataamasi kuvat. Eli minun piti hylätä tuo Flickr ja lataan normisti siis Bloggerin systeemeihin, koska minulla on siellä vielä yli puolet tilaa. Ja toinen käyttäjätunnuskin on. Mutta Google + palvelu voisi olla seuraava, mutta en ole jaksanut perehtyä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)