maanantai 3. joulukuuta 2012

3.12.

Joistakin päivistä on joulumieli kaukana. Tänään oli niin maanantai, että ihan oksettaa. Säädin kellon soimaan vahingossa myöhäisen aamuherätyksen mukaan ja missasin näin ollen ne ihan oikeasti kiinnostavat lastensuojelun tunnit. Pakkasta oli tietenkin rapiat 23 astetta, eli lasten pukeminen kilometrin reissua varten kesti noin kolme varttia. Koulussa kuuntelin kiukuttelua, kaadoin kahvit paidalleni ja hain väärät paperit opintosihteeriltä. Postissa ja kaupassa oli liian pitkät jonot. Kotona aika on kulunut erotuomarina toimiessa jäähyjä jaellen. Lopulta hajosi vielä tiskikone.

Huomenna on parempi päivä. Tai ei kai tästä nyt enää huonommaksi voi mennä? (Ja tietty nyt kun sanoin tuon ääneen, niin huomenna joku kuolee tai talo palaa tai piparit loppuu.)

5 kommenttia:

 1. Tämä päivä on onneksi kohta ohi. Oikein maanantai - meilläkin.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja parempaa päivää huomenna.

  VastaaPoista
 3. No toivottavasti ei sentään piparit lopu!

  VastaaPoista
 4. Onneksi viikossa ei ole kuin yksi maanantai :)

  VastaaPoista
 5. Liitytään kerhoon. Meillä ensin eilen jätti herätyskello soimatta. Sen jälkeen ei käynnistynyt auto, kun ei ollut lämpötolpassa. Laitettiin johto tolppaan ja autoon, mutta unohdettiin pistää tolppaan virta päälle. Kaiken tämän jälkeen auto ei käynnistynyt edelleenkään vaan jäätiin kotimme vangeiksi. Ja muistinko jo mainita, että joku hiiri pitää pesää meidän lämpötolpassa? Sinne oli kertynyt jo ainakin hiiren kokoinen kasa pikkiriikkisiä pipanoita. Nam.

  Tänään onneksi jo paljon parempi päivä. Toivottavasti siellä myös.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)