tiistai 4. joulukuuta 2012

4.12.

Vaihdoin keittiöön jouluverhot. Olohuoneeseenhan ei tarvitse vaihtaa, koska vaihdoin ne viime vuoden marraskuussa enkä saanut aikaiseksi ottaa niitä pois. Tähän liittyen käytiinkin tässä kuukausi sitten keskustelua siskoni kanssa.

Sisko: "Mitä sä haluaisit joululahjaksi?"
Minä: "Emmätiä. Jotaki mitä oikeesti tarviin, ei ainakaan mitään roinaa.
Sisko: "Ai no sit tää on helppo. Ostan sulle verhot olkkariin."
Minä: "Hmm. Joo."

-

Tein uuden piparitaikinan. Ei, en ole ahneuksissani hotkinut vielä kaikkia, vaan ajattelin tehdä piparitalon. Pyysin siskolta muumitalomuotit lainaan, koska oletin, että niiden kanssa pääsee helpommalla. Sitten sisko kertoi hieman tarkemmin siitä, mitä kaikkea hänellä on mennyt vikaan piparimuumitalon kanssa. Huomiseksi luvassa siis itkua ja hammastenkiristystä.

Ps. Jos joku nyt jäi miettimään niitä mun verhoja, niin ei mulla mitään joulupukin naamarilla varustettuja talven ihmemaa-verhoja ole ollut. Kyseessä on yksiväriset, joskin juhlavat (minun mielestäni) joulunvihreät verhot (joita vihaan, btw).

2 kommenttia:

  1. Vinkkinä muumitalon tekemiseen: leikkaa ne reunat ja hio raastimella sekä talon osat että pohjalevy huolella. Tai anna sen muistuttaa omalaatuista rauniota, kuten meillä yleensä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi. Tuli vähän liian myöhään nämä vinkit. :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)