maanantai 18. helmikuuta 2013

Pähkinöinä


Aurinko. Se paistaa. Ja se paistaa suoraan takaoven johonkin metalliseen karmintyyliseen osaan (termistö hallussa), ja heijastuu siitä suoraan silmiini niin että pitää ihan siristellä. Jokohan tästä voisi alkaa ruskettumaan? Joka tapauksessa, valoa on, joten kamera käteen ja sukkia kuvaamaan.

Sitten otan noin 70 kuvaa, joista kaksi on muokkauksen jälkeen ihan ookoo ja kolmas on sellainen, että pistetään nyt muodon vuoksi. Kiva.
Ja väri ei tietenkään toistu oikeanlaisena missään kuvassa.


nutkin2


Minuapa on jo tovin haluttanut kokeilla Wollmeisea, ihan vain langan ympärillä pyörivän hypetyksen takia. Ilmeisesti valitin asiasta Suskuselle (Suskun uus blogi täällä!) niin paljon, että hän armeliaasti paiskasi minua yhdellä vyyhdillä tukkiakseen suuni. Tosin hän naamioi tämän operaation "pistä hyvä kiertämään"-projektiksi,  jotta vaikuttaisi jalomieliseltä hyväntekijältä. Ovelaa. Kiitos, Susku, kuitenkin, vielä kerran. :)


nutkin3


Langasta syntyi sukat. Ne on Nutkinit, hienot sukat helposti muistettavalla mallikerralla. Oikein nätit. Lanka taas... no, lanka oli oikein mukavaa neulottavaa. Tuntui pehmeältä. Värjäys on upea, minä en oikeastaan edes pidä ruskeasta, mutta tämä on nyt poikkeus. Tulee mieleen suklaamousse, miten voisi olla tykkäämättä?
Siis oikein kivaa lankaa, mutta tässä on nyt se "mutta". Mulla oli ehkä vähän turhan isot odotukset tätä lankaa kohtaan (se varmaan neuloutuu itsestään!), joten koin ehkä hienoisen pettymyksen, kun tämä neuleprojekti ei räjäyttänyt tajuntaani uusiin ulottuvuuksiin tai korottanu ÄO:tani.

Mutta voisin neuloa lisää Wollmeisea. Ihan takuulla.


nutkin1

malli: Nutkin by Beth LaPensee
lanka: Wollmeise Pure 100% Merino Superwash (WD Teddy), 80g
puikot: 2 mm Knitpro Cubics
ravelryssa: Nutkin

fiilis: Ihan kivat. Ja päättäväinen nyökkäys.

6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja väri, mielleyhtymä suklaaseen ei voi olla huono juttu ;) 2mm puikoilla, huh, nnostan sille hattua, mulla saattaisi jäädä ekan sukan varteen urakka...

  VastaaPoista
 2. Tuosta mallineuleestakin tulee mieleen suklaavaahto :D Miustakin wollessa on parasta ne värit ja käyttökestävyys, ei niinkään neulomiskokemus.

  VastaaPoista
 3. mmm nyt kun tuon suklaamoussen mainitsit, niin sehän noista tosiaan tulee mieleen! Ja oikein kauniitkin ovat vielä, täytyykin laittaa projektilistalle seuraavakasi nämä sukat :)

  VastaaPoista
 4. Mmjoo, WM on vain lankaa, ei sen kummempaa. Kivat sukat joka tapauksessa :-D.

  VastaaPoista
 5. Joskus vaan joillekin asioille tulee niin suuri odotusarvo, että sitä ei oikeastaan täytä mikään. Tavallaan pettyy, vaikka ei ole mitään syytä... No, sukat on kuitenkin kauniit! =D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)