tiistai 3. joulukuuta 2013

3

Rakas Joulupukki.

Ihan tolkuttoman reipas oon kuule taas ollu, tänäkin vuonna. Hermoja ja kärsivällisyyttä on riittänyt, seesteinen olotilani on heijastunut muihinkin ihmisiin ja olen aina antanut vähempiosaiselle omastani. (...tontuthan tarkkailee vain lapsia, eikö?) Yhtään en oo keskisormea elämälle heilutellut ja ahkerasti olen opiskellutkin (voikohan opintopisteet mennä miinukselle?), puhumattakaan muusta aktiivisuudestani, ööh, kaikkiin... juttuihin. You know. Näin ollen siis erittäin perustellusti toivon, että täyttäisit muutaman toiveen, ihan noin niin kuin reilun pelin hengessä, koska mää hoidan kuitenki suurimman osan noitten lastenki lahjoista, mutta annan sun viedä kaiken kunnian.

1. Maailmanrauha. Edelleen, koska tätä nyt vaan kuuluu toivoa.

2. Pliis, opeta mun viisvuotias viskari lukemaan ja kirjoittamaan! En jaksa enää yhtään "äiti mitä kirjaimia on sanassa ´kaurapuurokattila´"-kysymystä enkä todellakaan halua enää koskaan kuulla aakkoslaulua. En myöskään jaksaa inttää siitä, loppuuko "Roope" E- vai F-kirjaimeen.

3. Nukahtamisen jalo taito ois kiva oppia taas uudestaan. Ja muutenkin, jos nyt elämä ois edes vähän sinne päin mitä ennen, niin arvostaisin. Kiitos.

4. Oma henkilökohtainen päättelijä ja parsija. Joku tyyppi siis, joka hengaa tänne, kun kutsun, ja sitten tää päättelis kaikki mun neuleprojektit ja parsis joka ikisen sukan mitä talosta löytyy. Tää vois oikeestaan olla vaikka mies, ei mua haittais yhtään. Sen sivutoimi vois olla vaikka joku palomies. Se vois olla paidatonki. Siis kyllä mulle kelpais.

5. Työkalupakki. Ja akkuporakone. Eikä mitään tilpehöörijuttuja sitte, oon ihan liian voimakas (lue: kömpelö) käyttämään semmosia.

6. Uutta vuotta ajatellen tarvitaan taas rutkasti kärsivällisyyttä. Jos kymmenkertaistaisit nykyiset hermoni, oltaisiin ehkä sellaisia lukemissa että juuri ja juuri riittäisi.

7. Se Bailey´s-pullo. Kyllä, mä toivon sitä taas, vaikka ikinä et oo sitä mulle tuonu. Aina on pitäny Tiinan ite pullonsa ostaa, kirosana. Itse asiassa oon ostanu jo tänki vuoden pullon, että pidä viinas. Nih.

SuperrakkaatjaylipirteätihQterQt xoxoxoxoxoxoxoxo!
Tiina


2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)