tiistai 11. helmikuuta 2014

kirjahaaste

Mun pitäisi olla tekemässä koulutehtäviä, mutta en ole, koska a) palautuspäivä on sentään vasta ylihuomenna ja b) tuli pakottava tarve vastata haasteeseen, johon mua ei ole edes haastettu, ja joka ei mitenkään liity neulomiseen.

Kyseessä on eri blogeissa pyörinyt kirjahaaste, jossa tarkoituksena on vastata kysymyksiin kirjahyllystäsi löytyvien opusten nimillä. Nyt mulla on hyvä mahis vakuuttaa kaikki siitä, että luen muutakin kuin dekkareita. Tosin mullahan ei mitään järkevää logiikkaa ole kirjojen ostamisen/hankkimisen suhteen, yleensä otan kaiken, minkä saan halvalla tai ilmaiseksi tai pöllittyä. Alunperin haaste on lähtenyt liikkeelle Rimakauhua ja rahkapiirakkaa -blogista.

Eli tästä lähtee:

1. Oletko mies vai nainen? Tyttö ja helmikorvakoru. En muuten ole vieläkään lukenut tätä, vaikka sain tämän erään heikohkon muistikuvan mukaan noin kymmenisen vuotta sitten joululahjaksi. (Sori vaan, lahjanantaja, jos tätä luet.)

2. Kuvaile itseäsi. Äidin pikku pyöveli. Tai hetkinen, taisinkin juuri kuvailla tyttäreni.


3. Mitä elämä sinulle merkitsee? Vuoristoradalla. Nosta kädet ilmaan niin on hauskempaa!


4. Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi. Joka kymmenes vuosi. Eli siis joka kymmenes vuosi, jos ei harvemminkin, täällä tapahtuu jotain. (Jotain ei ole yhtä kuin kananmuna oven takana.)


5. Mihin haluaisit matkustaa? Keltaisten sitruunoiden ravintola. En kyllä tiedä, missä tämä sijaitsee, mutta sitruunoilla ei voi mennä vikaan.


6. Kuvaile parasta ystävääsi. Tyttökerho. Mun paras ystävä on niin paras, että se korvaa kerhollisen naisia. Sen lisäksi se puhuu vähintää yhtä paljon kuin linja-autollinen marttakerholaisia.


7. Mikä on lempivärisi? Musta. Tai no ei kyllä ole, mutta ei mulla ollut mitään violettiin viittavaa. (Ois mulla ollu 50 shades of grey, mutten kehtaa tunnustaa omistavani sitä. Eiku hups.)


8. Millainen sää on nyt? Jääkylmää.


9. Mikä on mielestäsi paras vuorokaudenaika? Pimeyden syli. Koska nukkuminen sydän.


10. Jos elämästäsi tehtäisiin tv-sarja, mikä sen nimi olisi? Nenäpäivä. Koska nenistä tulee mieleen pelle ja yhtä sirkustahan tämä on, elukat vaan puuttuu. Ja ne turvaverkot. Ja hattarat. Ja lipunmyyntitulot. Ja lihaksikkaat ja komeat strapetsitaiteilijamiehet.


11. Mitä pelkäät? Kirjavaras. Ehhehheehee, keksinpä osuvan.


12. Päivän mietelause? Saako pannukakulla istua? Ja jos saa, niin mitä virkaa on hillolla ja kermavaahdolla?


13. Minkä neuvon haluaisit antaa? Varo, kulta, varo. Maailma on paha.


14. Miten haluaisit kuolla? Muurien kätköissä. Eli siis ensin ajattelin mennä naimisiin prinssin kanssa, jolloin olisin prinsessa, ja sitten muuttaisin linnaan, ja sitten vanhana kuolisin siellä, ja kansalaiset kokoontuisivat sankoin joukoin linnan muurien ulkopuolelle suremaan. Ai miten niin ei ole realistista?


Joo. en haasta ketään, mutta napatkaa mukaan. Oli kiva.

ps. taustavärit ei ala mua.

1 kommentti:

  1. Kaksi olen noista lukenut, yksi on elokuvana :)

    Tämmöiset haasteet on hauskoja, pitää varmaan minun napata tämä mukaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)