torstai 6. helmikuuta 2014

Lapasista sukiksi

Piti kirjoittaa taas yksi muka-hauska postaus arkiaamuista, mutta pää on tänään taas sitä mieltä, että elämä ylipäänsä on pelkkää paskaa eikä edes leikisti hauskaa. Ja koska koko viikko on ollut niin raskas, en tänään jaksa edes pistää vastaan tyydyn vain toteamaan, että hirveen nätit sukat oon neulonu, ja ens kerralla sitte, mikäli muistan. Luultavasti en. 
Mikäli kuvio näyttää jotenkin tutulta, se saattaa johtua näistä lapasista elikkäs Norskeista. Tuo tähtikuviohan on ihan suoraan niistä siirretty sukkiin. Sukkien pohjassa on raitaa, ja varressa on kuvio takapuolellakin. Tapojeni vastaisesti neuloin sukat varpaista aloittaen, mikä ei nyt välttämättä enää niin kauhealta tuntuva ratkaisu olekaan. Alan lämmetä hiljalleen tällekin neulomistyylille. Pitää varmaan yrittää taas neuloa kahta sukkaa yhtä aikaa, niin alan taas arvostamaan varresta aloittamista. Mutta yhtä kaikki, kivaa oli näitä neuloessa ja tuo kuviokin on sopivan yksinkertainen tällaiselle päälle, joka ei osaa päättää, onko se on vai off. Lankana sitä seiskaveikkaa, ylläri.malli: Norskit by Mira Saarentaus, sukiksi sovitettuina
lanka: Novita 7Veljestä
puikot: 3 mm
ravelryssa: Norskit sukkina
fiilis: just täydelliset!

6 kommenttia:

  1. Sukat on kauniit, sulla toi kirjoneule sujuu! Ja on se elämä välillä paskaa, ihan oikeesti. Mut kyllä se sit jonain aamuna on kivaakin, ihan oikeesti! Jaksamista siihen kivaan aamuun!

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat - ihan varmasti, jos omakin fiilis on että just täydelliset :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)