torstai 20. lokakuuta 2011

lokakuun sny-paketti


Lokakuun SNY-paketti saapui.


En minä osannut aluksi kuin tuijottaa sitä, pakettia meinaan. Muistan vähän liiankin elävästi, kun sain syyskuun pakettini. Silloin oli perjantai, ihan tavallinen perjantai. Illalla, kun lapset menivät nukkumaan, minä kuvasin paketin ja bloggasin siitä. Olin yksin kotona, koska mies oli lähtenyt korjaamaan kaverinsa autoa.

Myöhemmin selvisi, ettei se mies ihan siellä ollutkaan, missä sanoi olevansa.

Jälkeenpäin ajateltuna se tuntui todella säälittävältä. Hän sääti toisen kanssa ja minä hypistelin lankakerää kotona. Kiva.

Mutta joka tapauksessa päätin, että en todellakaan anna sen miehen pilata tätä iloa. Ihan sama, mitä tapahtui viime paketin aikoihin, tämä hetki on nyt. Keitin teetä ja avasimme paketin jälleen yhdessä lasten kanssa.Ja nythän sieltä tuli myös lapsille jotain. :)

Kiitos sny! Esikoinen oli niin otettu Puput -kirjasta, että ihasteli sitä kauan ja hartaasti. Ja suklaat menivät saman tien, tietenkin, kuvassakin näkyy pieni käsi, joka yrittää tavoitella karkkipatukkaa. Ja meidänhän lapset on varsinaisia herkkumonstereita, kyllä meillä syödään karkkia, vaikka joku äiti voisi tähänkin sanansa sanoa. 

Minulle paketissa oli "Kauneimmat Joulun käsityöt" -lehti sekä Nukkumatin "taikajuomaa", rauhoittavaa teetä siis. Minä olen jouluihminen ja rakastan kaikkea jouluista, joten tuo lehti oli ihan nappivalinta. Ensisilmäilyllä sieltä löytyi useampikin pieni toteuttamiskelpoinen projekti (vaan kuka taikoisi lisää tunteja vuorokauteen? Noh, ensi jouluksi viimeistään!). Ja rauhoittava tee nyt tulee tarpeeseen, usko pois.

Kiitos vielä kerran, salainen neuleystäväni. Ihana lukupaketti, ja vaikka yllättikin erilaisuudellaan viime pakettiin verrattuna, niin yllätys oli pelkästään positiivinen. :)ps. Illalla pääasiaa (mikäli muistan blogata)!


4 kommenttia:

 1. Hyvä että paketti pääsi perille :)Hieman jännitin että onko lehti oikeanlainen, varsinkin kun oli joululehti, mutta kiva että tykkäsit! Saitko muuten viime viikolla lähettämäni kortin?

  Sny

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti!

  Jopas on ukko tehnyt inhottavasti :'(

  VastaaPoista
 3. Sny: Joo, kortti tuli perille, en vain muistanut mainita asiasta. :) Mä odottelen täällä nyt taas innolla jo ensi kuun pakettia, minkähänlainen se mahtaa sitten olla? :)

  VastaaPoista
 4. Voi hurja, kamalan ikävää...mutta ei tosiaan kannata antaa yhdenkään miehen omalla huonolla käytöksellään pilata tätä SNY-iloa. Kivan paketin oot saanut. Ja toivottavasti teillä kääntyy asiat parhain päin, mihin sitten päädyttekin. Mukavaa syksyn jatkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)