torstai 13. lokakuuta 2011

ne on sukat

Tein sukat. Sukat, joilla oli mitä mainioimmat edellytykset tulla all-the-time-lempparisukiksi.
Mahtava mallineule, joka tosin ei osoittautunutkaan niin haasteelliseksi kuin kuvittelin.
Ihanan pehmeä lanka täydellisen piristävässä, kauniissa turkoosissa värissä (joka ei muuten toistu oikean sävyisenä yhdessäkään kuvassa).
Täydellinen istuvuus, täysin oikea koko.

Joku ei silti nyt oikein iske. Ei kolahda.
Ehkä se, että olisi näistä saanut siistimänkin näköiset. Näissä näkyy hyvin, kuinka langankierrot on aina eri kokoiset. Toisessa sukassa on ehkä astetta löysempi käsiala.

Ja sain muuten jälleen kerran katkaistua yhden bambusukkiksen. Pitäisi ehkä luopua periaatteesta, jonka mukaan liian tiukkaan neulokseen auttaa väkivalta.

(Ja kuvissa näette myös jotain harvinaista, minulla on tavalliset sukat villasukkien alla! Ulkona vaan alkaa olla jo vähän liian viileä sukkakuvauksiin.)

Mutta no joo. Ihan kivat. Tää on aina niin tätä, kun mä oletan et nyt tulee laatua, niin en kuitenkaan ole tyytyväinen.malli: Twisted Flower Sock by Cookie A. (kirjasta Knit. Sock. Love.)
 lanka: Cascade Heritage Silk (5626)
puikot: 2 mm
ravelryssa: Twisted Flower Sock


10 kommenttia:

 1. Ai hitsit, harmi ettet ole tyytyväinen, minusta nimittäin näyttävät upeilta. Toivottavasti käytät niitä kuitenkin, mua kiinnostaisi nimittäin tietää, miten tuo lanka kestää sukkakäytössä.

  Mulla on tuo sama malli jonossa. Niin kuin melkein kaikki muutkin sukat siitä kirjasta. En vain ole vielä ehtinyt tekemään yksiäkään.

  VastaaPoista
 2. Raiku, kyllä nämä käyttöön päätyvät, parhaillaankin ovat jalassa. Mutta kotisukiksi siis, ihan kenkiin en näitä uskaltaisi sulloa. Pistänpä raporttia tulemaan jossain vaiheessa kestävyydestä. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit sukat ja upea kuvio:) Muakin kiinnostaa tuo lanka, laitahan myöhemmin kommenttia miten on kestänyt!

  VastaaPoista
 4. Tuo on ihana malli!! Sukat ovat kauniit!
  Itse olen tehnyt tuon oranssina kauan sitten kun tuota kirjaa ei vielä ollut painettu, eli ostin ohjeen ja totesin että pitsimalli onkin Japanilaisesta malliohjekirjasta.

  VastaaPoista
 5. Kauniita, ja minusta näyttää monimutkaiselta. Itse kun en oikein syyshämärissä näe neuloa tuolallaisia neulemalleja, silmät suorastaan menee ristiin!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat! Näyttävät kyllä aika vaativalta mallilta.

  VastaaPoista
 7. Nätit ne on! Tokihan se harmittaa, jos eivät vastaa omaa mielikuvaa, ja neuleisiin aina kuluu aikaa ja vaivaa. Mutta aina voi neuloa toiset sukat eri mallilla... ;)

  VastaaPoista
 8. Oikein kauniit, harmi ettei iske. Ehkä lahjaksi jollekin?

  VastaaPoista
 9. Aika hauska vähän sekalainen mallikuvio! Näyttää hirmuisen vaikealta tehdä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)