maanantai 27. syyskuuta 2010

nimensä veroinen

En oo silleen ikinä perustanu kirjoneuleesta.

Enkä oikeestaan perusta vieläkään.Melkein samanlaisia.


Selailin eräs ei-niin-kaunis päivä Garnstudion ohjeita, ja ihastuin näihin lapasiin. Hieman epäilytti alkaa soveltaan tätä Nallelle minun olemattomilla kirjoneuletaidoillani, mutta ihan hyvin kai siinä loppojen lopuksi kävi. Pelkäsin etukäteen neulovani erittäin kittanat pikkulapaset kiskomalla lankoja liian kireällä, mutta vielä mitä, pingotuksen jälkeen näistä tulikin ihan hyvät. Mitä nyt varsi on niin pitkä että mieleen tulee lähinnä uunikinttaat.
En mä silti sanoisi, että olisin mitenkään nauttinut näiden neulomisesta. En tykkää tuijottaa kaaviota koko aikaa, mutta tässä oli vähän pakko, että lapasista saisi identtiset (paitsi että niistä ei tullu samanlaiset sitten kumminkaan). Sieltä täältä löytyy pieniä hutiosumia, ja kaikista naurettavinta oli ehkä se, että huomasin kaaviossa virheen, jonka seurauksena purin lapasta, ihan vain sen takia, että voisin toistaa virheen uudelleen. Ja sitten toistin saman operaation toisen lapasen kohdalla. Että ainakin se virhekohta on sitten samanlainen, vaikken sanoisi, että se kovin hirveästi lohduttaisi.Raitaa ja kukkaa.


Mutta kyllä näistä tuli kaikesta huolimatta aika nätit. Käyttöön tulevat taatusti, vaikka peukalo on omituisen korkealla.
Ohje: Kuviolliset DROPS käsineet ”Delight”- ja ”Fabel” -langoista (Garnstudio)
Lanka: Novita Nalle 100g (ruskea ja pinkki)
Puikot: 2,5mm


---

Sukkasatoa jälleen:
Tästä langasta piti alun perin tulla jotku Cookie A.:n sukat, mutta lopulta ne päätyivätkin joksikin aivan muuksi. Äidille syntymäpäiväsukat.
Malli: Rise and Shine by Tikru (ravelry)
Lanka: Nalle 100g (itse värjätty)
puikot: 2,5mm


(Kuvanlaatu ei taaskaan kovin mairittele, iltakahdeksan aikaan ei vaan hirveesti luonnonvaloa enää näe.)

2 kommenttia:

  1. Ihanat lapaset! Siis wau ja <3
    Sukatkin tosi nätit!

    VastaaPoista
  2. Lapasetkin on upeat. Älä suotta vähättele kirjoneulomistaitojasi! Luin koko blogisi ja liityin lukijaksi heti!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)