maanantai 10. tammikuuta 2011

helmiä pojalle

Peukut pystyyn!
Tämä pusero on ollut in progress kauan, johtuen lähinnä siitä, että arvioin langan menekin väärin - kolmesti. Suurimman osan ajasta olenkin lähinnä ihmetellyt, että kuinkas se lanka nyt taas pääsi loppumaan ja mistäs hemmetistä mä tätä nyt ostan lisää kun Haukiputaallekaan ei ole mitään asiaa. Tai sitten olen istuskellut ja odotellut, milloin postimies suvaitsisi tuoda minulle ilmoituksen postissa odottavista langoista. Se on niin tympeää, kun pääsee vauhtiin neulomisessa, ja lanka loppuu kesken. Oikeastaan tämä lanka oli muutenkin liian pienissä kerissä - heti, kun alkoi sujumaan niin kerä loppui. Mutta oikein mukavaa lankaa neulottavaksi, katsotaan nyt, miten kestää käytössä. Oikeastaan vähän himoittaisi tilata tätä vähän tyttömäisemmissä sävyissä jo nyt.

Malli on - yllätys, yllätys - Neulekirjasta, ja se pisti sieltä silmään heti, kun kyseisen kirjan sain. Tätä oli niin mukava neuloa, sopivan yksinkertainen  telkkaria katsottaessa eikä edes yhtään saumaa. Tosin taskut piti kiinnittää jälkikäteen tikkipistoilla, mutta sen nyt kestin (just ja just). Helmineule on yksi suosikkipintaneuleistani eläväisen pintansa takia, ja nuo taskut nyt vaan yksinkertaisesti on niin hurmaavat.Kamera suoltaa taas jotain pikselimössöä, koittakaamme kestää.


Kaiken kaikkiaan mukava neule, ainakin minun mielestäni. Älkää antako seuraavan kuvan hämätä, minimiesmallimme ei oikeasti ollut noin innoissaan kuvauskeikasta. Kamerassa on nimittäin ehkä 40 kuvaa, joissa poika tuijottaa erittäin apaattisena eteensä. Tämä viimeinen kuva syntyi, kun yritin lahjoa poikaa pullalla hymyä vastaan. No, poika sai pullansa, äiti irvistyksen.
malli: Taskutsi lapselle (Neulekirja) by Ilona Korhonen
lanka: Sandnes Garn Duett
puikot: 3mm
Ravelry-projekti: Tatutsi


edit: kirjoitusvirheitä ja linkkien korjausta

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)