lauantai 29. tammikuuta 2011

tänään en jaksa

Olisi kerrottavaa, paljonkin. Olemattoman keskittymiskyvyn ja suunnattoman väsymyksen takia tarjoan teille silti vain pelkkää kuvasaastetta edellisen postauksen jälkeisestä ajasta. En vain yksinkertaisesti jaksa alkaa analysoimaan, millaista oli neuloa ties minkälaista projektia. Tosin, ei sillä, että olisin niin ennenkän tehnyt. Joka tapauksessa.Värit tuovat kuulemma iloa elämään.


Minijämäprojekti:

 
Eli penaali. Sulkemismekanismina erittäin onnettomasti ommeltu tarranauha.
Raverlyprojekti: striped pencil case
Hieman nahistuneet tulppaanit, kauniita silti.
Huivilankaa, tosin ei tämä pääsekään sellaiseen projektiin kuin oli tarkoitus. No, eiköhän tälle käyttöä löydy.Meillä opeteltiin pensselin käyttöä. Esikoinen ei ole ollut yhtään innostunut vesiväreistä, mutta Lampista sudittiin erittäin tarkasti.Sukkalankaa. Yllättäen sinistä.


Jotain, minkä piti olla kissa. (Tulee mieleen eräs yläasteen käsityötunti, jolloin ommeltiin pientä nallea. Ompelin pääkappaleen väärinpäin ja tadaa! - minullapa olikin lehmä.)
Ravelryprojekti: creature
Tätä kirjaa nyt yksinkertaisesti vaan voinut olla ostamatta. Lähes jokainen sukkaohje on toteuttamisen arvoinen!


Mies pyysi kelkan väreihin mätsäävät sukat. Ja kun sukat olivat valmiit, mies pyysi vielä nätisti, joskos niihin saisi vielä jotenkin kelkan nimet. Ensimmäisen kerran eläessäni jäljensin silmukoita! Ja jos joku ei vielä ole hoksannut, vihaan neulaa, joten luonnollisesti vihasin myös tehdä näitä sukkia ja vihaan myös lopputulosta. Nämä on rumat, sanoi mies mitä sanoi.ravelryprojekti: ockelboLisää sukkalankaa. Kamera ei osannut kuvata tätä väriä, oikeasti tämä on sellainen supertumma luumu.Niin joo, ja Revontuli on valmis. Minulla vain ei oikein ole paikkaa, missä pingottaa sitä kunnolla. 


Ravelryprojekti: Revontuli


...ja parasta tässä päivässä:

2 kommenttia:

  1. Näyttää kivalle kaikki projektit :) Ja toi sukka kirja todella mielenkiintoiselle! Ja kiitos vaan, nyt tekee mieli arnoldsia ;)

    VastaaPoista
  2. Ei aina tarvii jaksaa... ja kuvat kertoo! Revontuli on tosi kaunis! Tuo isojen huivien pingottaminen on kyllä haasteellista... mun keino on monta styrokslevyä vierekkäin ja alekkain! Ne toimii! Tosin isoja styroks-levyjä on vmäistä säilytellä, kun ne on kokoajan tiellä....

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)