lauantai 30. huhtikuuta 2011

sukanalku ja paavo

Kaikkialla neulotaan näemmä Suomalaista mysteerisukkaa (ravelry), joten minäki! Tosin katsotaanpa nyt mitä tästä tulee, tulostimesta loppui muste ihan pahimmoilleen, joten en saanut ohjetta ulos koneesta. Fiksuna tyttönä näppäsin kännykän kameralla kuvan kaaviosta ja tuijottelin sitten eilisillan älyttömän pieniä ruutuja älyttömän pieneltä näytöltä. En suosittele kenellekkään. Mutta hei - sentään jaksoin neuloa! Kevätväsymysneulomistaukoni on siis ohi. Kestihän sitä jopa, öö, kokonaisen viikon.


Lankana Novitan Nalle.


Käväisimme aamulla Haukiputaalla, ja minä kävin hakemassa Ilosta puuvillalankaa kuopuksen tunikaa varten. Tiskin päällä oli esillä maailman ihanimpia puiccomittoja, joita olen katsellut netistäkin, mutten ole raskinut tilata. Minulla on jo ennestään yksi puikkomitta, mutta kun se on ruma ja ruman muotoinen (neliö) ja ruman sininen, mutta on kyllä toisaalta ajanut asiansa. Pohdiskelin hetken, ja kysyin asiaa esikoiseltani, joka ilmoitti, että kyllä, äiti ostaa sellaisen. Siis (melkein) kolmevuotiaan miehen kanssa on paljon mukavampi asioida lankakaupassa kuin 28-vuotiaan kanssa! Paavo päätyi siis kauppakassiin. Ja puikkomittojakaan ei kai voi olla koskaan liikaa?Hauskaa vappua kaikille!


6 kommenttia:

 1. Pätevä puikkomitta :D Ja oikein nätti hanuri alempana!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Jännittävän näköinen sukka tulossa! Uskaltaiskoha sitä itekki taasjoskusehkä koittaa kirjoneuletta ja todeta että ei en osaa? :D Ehkäpä söpöin puikkomitta koko maailmassa! <3 Ja ompa kaunis ulkoasu sun blogissa nykyään, kivan kesäinen ^^

  VastaaPoista
 4. huhuu mikä mitta! Ja mysteerisukka näyttää hyvän väriseltä! Oma mysteerini on vasta puolessa välissä ekaa vihjettä...

  VastaaPoista
 5. PikkuUnelmia, ei se munkaan sukka tuosta ole paljoa edennyt, vaikka sain jo paperiversionkin ohjeesta. :D

  VastaaPoista
 6. Oh, tuo pöllömitta on niiin söpö. <3
  Blogissani on sinulle tunnustus. Taisit samaisen tunnustuksen saada jo tuossa jonkin aikaa sitte, joten en oleta että vastailet uusiksi niihin mukana tuleviin kysymyksiin. Mutta tunnustuksen halusin silti antaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)