tiistai 26. huhtikuuta 2011

keväthuivi

Pidän neulomistaukoa. En suunniteltua - en vaan yksinkertaisesti jaksa tarttua puikkoihin. Pitkät kevätpäivät tuntuvat vievän minulta kaiken energian, vaikka kuulemma lisääntyvän valon tulisi nostaa myös vireystasoa. Ei toimi. Neuleinnostusta on myös väliaikaisesti syönyt vanhin ja rakkain harrastukseni, eli lukeminen. Yhtä varmasti kuin keväällä haluaa vaihtaa puikot koukkuihin, sitä haluaa lukea dekkareita. Tai ainakin minä haluan. Ja sitten ne hemmetin salapoliisijännärit koukuttavat ja vaativat lukemaan niin paljon kuin mahdollista.

No, joka tapauksessa, jotain valmistakin. Uhkailin joskus aiemmin uudella Harunilla, joten tässäpä se.
Joo, mä tiedän, että se on aika lailla ja tasan tarkkaan saman värinen kuin Annikseni. Mutta kun tää on mun lemppariväri. Siis oikeasti. Lanka on kuitenkin eri. Minun kokemukseni huivilangoista ovat aika rajoittuneet, joten ei ehkä kannata ottaa kovin vakavasti kun sanon, että TeeTee Elegant on paras huivilanka ikinä! Aivan ihanaa neulottavaa! Tätä huivia oli niin mukava neuloa juurikin langan ansiosta. Tuntui siltä, että se neuloutuu itsestään. Tosin neuloin kaksinkertaisella langalla, koska olisin muuten joutunut taas käyttämään hävyttömän pieniä puikkoja. Mutta ei se mitään, kaksinkerroin hauskempaa.
Edellinen Harunini oli pieni ja sileä, tämä on nyt iso ja pitsilehdin varusteltu, ja tämä on suosikkini, ehdottomasti. En keksi tästä yhtään pahaa sanottavaa. Paitsi toki voisin kitistä taas pingotuksesta, mutta eihän se ole huivin syy. Ja sekään ei ole huivin syy, että kameran mielestä yhdeksän aikaan illalla ei muka ole tarpeeksi valoisaa kuvata. Pah.
malli: Haruni (ravelry) by Emily Ross
lanka: TeeTee Elegant
puikot: 3,5mm
ravelryprojekti: Haruni II

3 kommenttia:

  1. Todella kaunis! Ja tuo väri... IHANA! :)

    VastaaPoista
  2. Sirpa ja Puikkojen kilinää: kiitti! Minäkin rakastan tuota(kin) väriä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)