sunnuntai 8. toukokuuta 2011

raitakassi

Jotain melkein valmista:
Tai no siinä mielessä tämä kassi on jo kokonaan valmis, että siihen ei tarvitse enää koukulla tökkiä. Vuori puuttuu, mutta ompelukoneeni on lainassa siskolla, joten ehkä ensi viikolla. Tai sitä seuraavalla. Minulla on ollut viimeisen kuukauden ajan huikeita suunnitelmia ompelukoneen suhteen, mutta en ole saanut mitään aikaiseksi. Miten ylivoimaiselta voi tuntua jo pelkkä ajatus siitä, että kone pitäisi ensin hakea kaapista, sitten nostaa pöydälle, vaihtaa langat... itse asiassa en ole saanut lyhennettyä edes verhoja, joihin laitoin nuppineulatkin kiinni ennen pääsiäistä. Ja siis ei ompelukone ole ollut siskolla lainassa kuin muutaman päivän.
Mutta palatakseni itse asiaan. Koska yliarvioin vauvan peiton langanmenekin reippaasti, minulle jäi muutama kerä Novita Miamia pyörimään jalkoihin. Idea kassista oli muhinut päässä jo tovin, mutta tarkkoja suunnitelmia ei ollut. Lopulta tämä kassi alkoi muotoutumaan virkatessa - alun pylväskerroksen jälkeen päätin, että raitaa sen olla pitää, ja isoäidin neliöistä tutulla kuviolla. Valmissangatkin olivat mietinnässä, mutta lopulta päädyin virkkaamaan nekin. Olen tosi tyytyväinen tähän, vaikka aluksi ajattelinkin, ettei tämä ole yhtään minun "tyyliseni". Sen vuoren kun tosiaan jaksaisi vielä ommella, niin kassi pääsisi käyttöönkin ihan kunnolla.malli: omasta päästä
lanka: Novita Miami
koukku: 3,5mm
ravelryprojekti: summer bag


---


Olen saanut tunnustuksen ihanaiselta Aporialta. Koska kyseessä on sama tunnustus (The Gorgeous Blogger) kuin aiemmin Maikilta saamani, jätän nyt vastaamatta kysymyksiin enkä myöskään jaa tunnustusta eteenpäin. Siitä huolimatta kiitän ja kumarran, ja suosittelen kaikkia tutustumaan Aporian mainioon Hitsin pitsit -blogiin. Itsehän olen eilisillasta asti kuolannut tässä postauksessa esiintyvää koria ja kironnut sitä, etten itse osaa korinpudontaa.pps. Aurinkoista äitienpäivää kaikille äiti-ihmisille!


2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana kassi! Sanoo tämä kassifriikki.. ;) Ihanaa äitienpäivää myös Sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)