lauantai 21. toukokuuta 2011

ilmoitusasioita

Minä ilmoittauduin parin päivän pohdiskelun jälkeen Kesäyön hullutuksiin. Ideanahan tässä on siis aloittaa kesäkuun 1. päivästä lähtien juhannukseen asti joka päivä uusi projekti, eli jos homma sujuu kuten on tarkoitus, pitäisi juhannuspäivänä olla 25 projektia kesken. Sitten kaikki pitäisi neuloa valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä.
Minä kuulun niihin ihmisiin, joita keskeneräisten määrä ei stressaa. Toisaalta kuulun myös niihin ihmisiin, jotka ovat hanakoita purkamaan. Eli 25 projektin aloittaminen ei takuulla tule olemaan minulle ongelma, mutta se loppuunsaattaminen voi olla hieman hankalaa. Siitä huolimatta odotan innolla kesäkuuta, tämän tempauksen olettaisi tekevän hyvää minun henkilökohtaiselle to do -listalleni ainakin niiden pienien projektien osalta.

Ja jos joku ei vielä tiedä, Suomen ensimmäinen neuleromaani on ilmestynyt! Romaanin "myyntitapa" on aivan mieletön, sillä saadaksesi oman kappaleesi sinun täytyy tehdä jotain hyvää. Aivan ihana idea! Minä itse asiassa olenkin jo omat pienet hyvät tekoni tehnyt ja äsken latasin tiedoston koneelleni. :)

1 kommentti:

  1. Minäkin annoin yllyttää itseni Hulluttelemaan. Siellä tavataan!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)