tiistai 15. marraskuuta 2011

hengissä

Olen hengissä. Tulin ilmoittamaan sen ihan vain siltä varalta, jos joku on ihmetellyt pitkää hiljaisuutta. Olen erittäin hengissä. Tosin kuumeessa (taas), ja voimia syö sekin, että lapsetkin ovat jälleen kipeitä. Olemme sairastaneet tänä syksynä enemmän kuin viimeisenä kolmena vuotena yhteensä.

Mutta olen minä neulonut. Hitaasti, mutta varmasti olen saamassa aikaan jotain upeaa. Tai ainakin vielä tässä vaiheessa vaikuttaa siltä, että puikoilta tulee jotain täydellistä.
(Hitaus johtuu siitä, että koska en kykene ajattelemaan vieläkään kovin käytännöllisesti, päätin neuloa pitkän neuletakin mustasta langasta 2,5 mm:n puikoilla. Mutta luulenpa, että se on sen arvoista.)


Neuletakkia siis ensi kerralla. Mikäli se valmistuu tämän viikon aikana, kuten suunnittelin, ja mikäli onnistun saamaan siitä edes jonkinmoisia kuvia. Ja mikäli en ala neuloa joulupalloja.

5 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Takkikuvia odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Ai siellä ollaan kuumeessa :/ Yrittäkää parantua pikaseen ja toivotaan että teillä sairastelu loppuisi eikä tulis enää mitään uusia tauteja:)

  VastaaPoista
 3. En malta odottaa minkälainen ihana neuletakki sieltä tulee! :)

  VastaaPoista
 4. Odottelen innolla neuletakkipostausta. Pikaista paranemista flunssasta!

  VastaaPoista
 5. Voi minunkii täytyy sanoo että oon yhä hengissä vaikket ole minusta tässä kuussa kuullut. On vaan niin kiirettä ja hässäkkää ollut, ettei ole kerinnyt mitään oikein tehdä :s mutta lupaan korvata tämän!

  Joulupallojen neulominen kuulostaa mukavalta :)

  Pikaista paranemista!

  Sny

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)