sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Molly-myssy

 Vihaan pipobloggauksia. Mä en niin kestä omaa naamaani tässä ruudulla. Onneksi mulla on paljon hiuksia, joiden taakse maastoutua kuvissa. (Mistä se johtuu, että kameran läpi kuvattuna mua katsoo takaisin ihan erinäköinen ihminen kuin peilistä?)




Tämä pipo on aloitettu jouluaatonaattona ja muistaakseni se valmistui viikossa. Loput ajasta se on vain odotellut päättelemistä. Ei sillä, että olisin saamaton (luulitte kuitenkin!), vaan siksi, että ei ole ollut tarvetta. Eihän ole ollut edes kunnon pakkasia.



Tämä pipo oli kivaa neulottavaa. Vohvelipinta on ihana, ja se oli paljon mukavampaa tehdä kuin perussileä. Mielenkiinto pysyy paremmin yllä, kun pitää ihan vähän kuitenkin ajatella samalla. Palmikko on kaunis (tosin kuvissa pipo on aseteltu jokseenkin omituisesti päähän). Ainoa mutta tässä on se, että näin kalpean ihmisen naama ei välttämättä tykkää noin vahvasta väristä noin lähellä kasvoja. Näytän jokseenkin valjulta. Tosin; mä näytän arkena aina hieman nuutuneelta, joten mä voin sentään kohdistaa ihmisten huomion päähineeseen silmäpussien sijasta.

Lanka on viimeisestä sny-paketista, ihanaa ja lämmintä alpakkaa.




malli: Molly by Erin Ruth
lanka: Schachenmayr nomotta Alpaka Premium (n. 60g)
puikot: 3,5 mm (...ehkä. Pakko myöntää, että en ole ihan varma.)
ravelryssa: Molly

fiilis: Ihana. Käytännöllinen. Lämmin. Tykkään väristä, muttei ehkä se paras vaihtoehto.

15 kommenttia:

  1. Oi, ihana pipo. Tykkään sekä väristä, että tuosta pinnasta.

    VastaaPoista
  2. Kivannäköinen myssymalli ja kaunis värikin :)

    VastaaPoista
  3. Musta tuntuu kans, että kuvissa näytän aina jotenkin omituiselta. Peiliin katsoessa naama on paljon siedettävämpi, kuin jos siitä ottaa kuvan :D

    VastaaPoista
  4. Just meinasin alottaa saman mutta ei ollukkaa kivan väristä lankaa :) Ja joo oon tehny joulun alla pipon mitä en voinu laittaa ees ravelryyn ku olis ruma naama mulla kuvis :D

    VastaaPoista
  5. Voi sua.... Näytät niin kovin ujostelevalta! Mä en uskaltais edes yrittää.. Mun pipot on aina pöydällä eikä edes näytä pipoilta siinä pöydällä.. Mutta hieno pipo!

    VastaaPoista
  6. Nätti! Ja alpakkaisena myös varmasti lämmin.

    VastaaPoista
  7. Upea pipo! Eikä mallissakaan ole mitään vikaa :)

    VastaaPoista
  8. Ihana pipo! Mulla on sama ongelma kuvien kanssa, en näytä yhtään samalta niissä kuin peilistä katsoessa :D Onneks naaman voi aina blurrata kuvankäsittelyohjelmalla.... :D

    VastaaPoista
  9. Uuu, sun Molly on kaunis! Mulla on sama malli jonossa, kun vaan sais puikot vapaiksi, niin että tän ehtis neuloa ennen kevättä.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana pipo, ja tosiaan. ujolta tyttöseltä näytit :D, mut voin kuvitella miltä mää näyttäsin :D rajaisin kyllä naamani pois

    VastaaPoista
  11. Komea pipo, ihanan muhkea palmikko :D

    VastaaPoista
  12. Kaunokainen! Onpa ihana pipomalli.

    VastaaPoista
  13. Nätti on pipo! Ja mikä siinä onkin että kamera vie omannäköisyyden naamasta hehh :)

    VastaaPoista
  14. ihana pipo! ja nyttemmin sille on ilmeisesti jo tullut tarvetta! Se on kyllä kumma juttu, miten kameranlinssi näkee naaman eri tavalla kuin peili! Mulla on koko ajan sama ongelma, ei tee kohta edes mieli kuvata mitään!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)