torstai 22. maaliskuuta 2012

diskirättejä

 Viides päivä kuumeessa. Ja nuhassa. Ja yskässä. Ja kurkkukivussa. Hei f*ck you kevät. (Ja mikä on toi lumisade tuolla ulkona?)

Aakkoshaasteesta uupui D-kirjain. Piti saada lisää tiskirättejä, mutta mieluisia d-alkuisia ohjeita ei löytynyt. Neuloin sitten Tiskikukkia ja kutsun niitä ihan vain dishclotheiksi. Eli D-kirjain on sillä hoidettu. Onneksi mulla on joustava sääntökirja.


Ja tietty tää mun flunssa antaa vielä extrahyväksynnän näille mun tiskikukille. Tai siis diskikukille. Tai antaisi, jos ääntä lähtisi. En mä sentään d:n päällä ajattele. 

Ihan dakapuolesda koko flunssa. lanka: puuvillaa ja bambua. En minä muista.
puikot: no en mä muista. Ne jotka osuivat ekana käteen.
ravelryssa: D: Dishclohts

5 kommenttia:

 1. Kivoja tiskikukkia, sopivaa neulottavaa flunssassa. Lohdutuksen sanana voin kertoa, että mulla on kestänyt keuhkotauti ja yskä jo yli 3 viikkoa...

  VastaaPoista
 2. On nättejä! Toimiiko tollaset oikiasti? Kaikki niitä tekee, mutta oon jotenki ite jättäny tekemättä, kun olen niin epäileväinen luonne :D Imevätkö hyvinkin useamman pesukerran jälkeen?

  VastaaPoista
 3. Emma, kiitti! :)

  ArulMaria, voi ei, apua! Mun vointi on jo kohenemaan päin, toivottavasti sinullakin helpottaa pian. :)

  Jepa, mä epäilin nuita neulottuja rättejä kans aiemmin, mutta kun sitten erehdyin tekemään, niin jäin koukkuun. :D Muunlaisia rättejä mä en enää käytä. Kyllä ne pikkuisen käytön myötä "huononee", mutta kyllä mulla on vielä ihan käyttökelposia nekin, mitkä neuloin jo kesällä.

  VastaaPoista
 4. Eli jotain bambulankaa sit ostamaan ja itekki testailemaan.. Jos vaikka koukuttuis itekki ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)