maanantai 26. maaliskuuta 2012

G niin kuin...

 Se the idea tuli kaksi viikkoa ennen juhlia. Se maailman paras idea. Hei mä neulon itelleni yläosan sinne rippijuhliin, joo, ja mä voin laittaa sitte sen ihanan olkaimettoman perhosmekon! 
Se oli hieno idea vielä seuraavanakin päivänä, joten pikaisen ravelry-selailun jälkeen kävin tuumasta toimeen. Lankaa oli jo valmiiksi, tosin se oli kyllä tarkoitettu johonkin ihan muuhun.

Mikähän toi on toi lanka, joka tuolta sojottaa?

Sitten neulottiin. Enemmän ja vähemmän kiireellä, enemmän ja vähemmän mielenkiinnolla. Päivää ennen juhlia neule oli vain nappeja vailla. Sunnuntaiaamuna (eli juhlapäivänä) ompelin nekin.

Takaa se näyttää tältä. Eli ryppyiseltä. 

Ja sitten minä sovitin sitä perhosmekkoa. Ja neuletta. Ja ne mätsäsivät oikein kauniisti yhteen. Sitten laitoin ranteeseen juhlia varten ostetun rannekorun. 

Sitä seurasi muutama minuutti erittäin ankaraa tuijotusta peiliä kohti. Ei se koru vaan enää passanutkaan yksiin vaatteiden kanssa.

Lopputulos: vaatteet vaihtui, koru jäi. Edustin kuitenkin edes jossain itseneulotussa, eli tässä.

Mites tää mun käsi taas, apua, kohta se ottaa kuvan, mihin mä tän käden nyt laitan, hei oota, no mä laitan sen tähän mahan päälle ja NO NYT SE OTTI SEN KUVAN ja nyt kaikki luulee että oon paksuna ku silittelen mahaa!

On se kuulkaa ihan hemmetin ihanaa olla minä.

Kuinkakohan kauan menee ennen kuin mä älyän että noi kädet pitäs piilottaa, ne näyttää kuvissa niin hillittömän kokosilta, toinen on sentään taskussa joka ei kylläkään näytä yhtään sen paremmalta mutta hei - kylläpäs mä näytän kapealta tänään!

malli: Goodale  by Cecily Glowik MacDonald
lanka: Garnstudio Drops Baby Alpaca Silk (noin 170g)
puikot: 3 mm
ravelryssa: G: Goodale

fiilis: No loistava. Tästä tuli ihana. Mä tykkään tuosta langasta niin paljon ja malli on mahtava. Kyllä tälle käyttöä löytyy, ja tätä varmasti tulen myös käyttämään, ja paljon!

Tämä on muuten myös aakkoshaasteen G-projekti.

11 kommenttia:

 1. Kaunis neule!! Kuten myös linkittämäsi musta pitkä pitsinen neule!! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! Venähtikö sinulla tuo Baby Alpaca Silk? Mulla nimittäin kävi niin, että yksi neule muuttui teltaksi kastelussa. Sen jälkeen en ole uskaltanut kokeilla uudestaan mitään isomopaa tuosta langasta :-/

  VastaaPoista
 3. Pääasia, että vaatteissa on mukava olla.. Kauheeta juhlia mitään, jos vaatteet ei tunnu hyvältä. Ihana neule! Varmasti löytyy tulevaisuudessa vielä käyttöä :)

  VastaaPoista
 4. Kauniin yksinkertainen ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 5. whiteandblue, ei mulla ole venähtänyt. Itse asiassa toi musta neule, mikä on samasta langasta, on pysynyt tosi hyvänä, vaikka sitä on käytetty aika lailla, joten uskalsin sitten neuloa toisenkin neuleen tästä langasta. :)

  VastaaPoista
 6. KAunis on neuleesi. Hymyhuulin luin tätä tekstiä, varsinki noita pikkuriikkisiä kuvatekstejä. Huisin nopea olit tän kans.

  VastaaPoista
 7. Ihana, ihana. Todellakin tyylikäs vaate.

  VastaaPoista
 8. Hih, hauska tarina neuleen takana. :) Tosi nätti, kevyt neule. Lankavalintakin on hyvä.

  VastaaPoista
 9. Tuo neule on todella kivannäköinen ja samalla ilmoitan, että blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 10. Onpa kaunis neule kaikessa yksinkertaisuudessaan!Ja varmasti käyttökelpoinen moneen eri asuun ja tilaisuuteen.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)