torstai 8. maaliskuuta 2012

lomalla

Hei vaan! Minä olen lomalla. Niin, lo-mal-la. Koska olen toistaiseksi ammatiltani kotiäiti, niin sehän tarkoittaa siis käytännössä sitä, että olen saanut vapaata lapsistani. Kauhistelkaa te lapsettomat (ja te täydelliset äidit) siellä vaan, mutta sanonpa vaan, että onhan tämä elämä harvinaisen mukavaa. Ei minulla mitään erityisiä lomasuunnitelmia ole, mutta päivällä (päiväunet!) näin unta riippukeinusta ja hiekkarannasta ja jostain oletettavasti alkoholipitoisesta vihreästä juomasta. Tosin heräsin palelemaan, koska viltti oli tipahtanut sohvalta, mutta ei nyt puututa siihen - lomafiilis on täydellinen.

Lapset lähtivät eilen, ja pistin elämän saman tien ranttaliksi. Kävin ostamassa kaupasta pakastepinaattikeittoa evääksi (lomallahan ei ruoanlaitosta ressata) ja söin sitä (no oikein valmistettuna tietty) olohuoneessa, sohvalla makoillen. Tosin sitten kaadoin keittoa pitkin sohvaa ja mattoa (ja muistin samalla, miksi lapsia kielletään syömästä muualla kuin keittiössä), mutta kuitenkin. Laitoin myös tv:n tosi isolle ihan vain siitä ilosta että saan tehdä niin, mutta sitten se kovaäänisyys alkoi ahdistamaan, joten väänsin volyymit takaisin kuiskaustasolle. Aamulla nukuin pitkään (no, puoli kahdeksaan) ja katsoin heti herättyäni McLeodsin tyttärien kolmatta kautta samalla neuloen sekä kahvia hörppien. Enkö olekin hurja? Aamupalaksi söin kaurakeksejä (kaurapuuro, kaurakeksi, mitä eroa?) ja lounaaksi muffinsseja. Sitten menin minne huvitti mennä ja tein sitä mitä huvitti tehdä. Voi että. Ja tätä iloa riittää sunnuntaihin asti (paitsi kaurakeksit loppunevat jo huomenna).

Eipä mulla muuta. Piti vain päästä leuhkimaan, toivottamaan hyvää hiihtolomaa kaikille niille, joille sellainen on, sekä toivottamaan myös hyvää naistenpäivää kaikille supernaisille Alicia Keysin avustuksella vielä kun tässä tätä naisten vuorokautta on hetkinen jäljellä. Niin että hyvää naistenpäivää!10 kommenttia:

 1. Kyllä se hetken hengähdystauko tekee aina silloin tällöin hyvää! Niin mainioita kuin nuo lapset ovatkin niin toisinaan on hyvä saada ihan vaan olla. Nautiskele joutilaista päivistä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa! Kuulostaa hyvin samalta kuin miten itse vietän lapsivapaan illan, ei sitä mitään kovin ihmeellistä osaakaan tehdä eikä tarvitse.

  VastaaPoista
 3. Hih, hymy huulilla luin tätä. Kotiäitinä itekki ja voi kyllä mä ainaki nautin täysin rinnoin niistä lapsettomista päivistä. Ota kaikki ilo irti, olet varmasti ansainnut sen.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihan huippu mukavalta! Ah.. Omaa lomaa odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Kiva loma! Ihan tuli mieleen omat lapsettomat lomat aikoinaan...

  VastaaPoista
 6. Nauti! Mäkin haaveilen tuollaisesta, mutta ihan hetkeen ei oo mulla tiedossa lapsetonta aikaa...

  VastaaPoista
 7. Voi kun sinulla on aina kyllä niin hyvät jutut ! :-D Käy hakemassa lisää kaurakeksejä ja nautiskele siihen sunnuntaihin asti. Olet totisesti lomasi ansainnut !! :-)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa just oikeelta lomalta!

  VastaaPoista
 9. Kuulostaapa mukavalta lapsivapaalta! Ilo tulee pienistä asioista.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)