sunnuntai 20. toukokuuta 2012

minäminäminä

Haasteita on tullut taas kaksin kappalein, niistä iso kiitos Essikselle ja Annalle. Periaatteessa haaste on sama molemmissa, mutta Annan mukana tuli ihan "virallinen" plagaattikin.

Haasteen mukana tulee 11 haastenantajan keksimää kysymystä, joihin tulee vastata, ja sen jälkeen on itse keksittävä 11 kysymystä ja jakaa haaste eteenpäin. Koska minut on haastettu kahdelta eri taholta, niin nyt puhutaan minusta ja paljon.

Essiksen kysymykset:

1.Mikä on parhaiten onnistunut käsityösi? Kyllä se on Suru puserossa. Paitsi että se on ihana, niin se tärkeä myös muulla tavoin. Ja selittäisin tuon ”muun tavan” jos vain osaisin, mutta todettakoon nyt lyhyesti, että sehän on neulottu syksyllä.
2.Jos saisit nyt yhden lankakerän mitä siitä tekisit? Riippuu tietenkin langasta ja langan määrästä, mutta mitä luultavammin sukat.
3.Mikä on lempieläimesi? Miksi? Periaatteessa minä pidän kaikista eläimistä, kunhan ne nyt vain pysyvät pienen etäisyyden päässä.
4.Jos saisit valita kännykän ja 10 lankakerän välillä, kumman valitsisit? Ja taas riippuu langasta ja puhelimesta. Mutta jos puhelin on älypuhelin, niin en kieltäytyisi, vaikka en mä sellaista edes tarvitse.
5. Kuinka monta kiloa olet elämäsi aikana suurinpiirtein käyttänyt lankaa? Ei mitään tietoa.
6.Virkkuukoukku vai puikot? Puikot
7.Kuka on paras käsityöntekijä, jonka tunnet? Tunnen erittäin vähän käsityöntekijöitä, enkä edes osaa laittaa paremmuusjärjestykseen. Kaikki ovat taitavia omalla tavallaan.
8. Oletko ikinä tehnyt mitään, mitä syvästi kadut? En. Tai olen. En. Olen kompastunut omaan typeryyteeni useammin kuin kerran, ja kyllä minä jotain kadun. Katumisen syvyyttä en osaa määritellä.
9. Luetko mielummin kirjoja vai lehtiä? Mieluummin kirjoja. Toisaalta on kepeitä hetkiä, joihin sopii paremmin MeNaiset.
10.Ulkoilma vai sisäilma? :D Ulkoilma, ehdottomasti.
11. Mihin maahan matkustaisit, jos saisit valita ihan minkä vaan maan? Italiaan. Kyllä minä vielä joskus sinne pääsen!

Ja Annan kysymykset:

1. Kuinka innostuit bloggaamaan? Oli tarve kirjoittaa ja no kun kaikki muutkin.
2. Mikä on sinun OMA juttusi? Kääks, en minä osaa määritellä. Kaikki, mitkä tekevät minut onnelliseksi, ovat minun juttujani. :D
3. Onko jotain kädentaitojen lajia, jota haluaisit kokeilla? Voi, niitä on paljon. Tällä hetkellä päällimmäisenä on mielessä matonkudonta, ja rukkiakin oli kiva päästä testailemaan.
4. Onko jotain kädentaitojen lajia, jonka kierrät mahdollisimman kaukaa? Eipä taida olla.
5. Jäikö sinulle traumoja ala-asteen käsityötunneilta? Ei. Tosin en minä nyt varsinaisesti rakastanut vääntää kranssiksi niitä ojasta haettuja risuja.
6. Mikä on suosikkiblogisi? Yksikö vain? No. Sanon jälleen, että Outo lintu linnassa. Terveisiä Raikulle!
7. Entäpä lempireseptisi? Viinimarjapiirakka? Pähkinäleipä? Mangojuustokakku ihan-mikä-vaan-juustokakku? Rahkapullat? Päärynäsorbetti? Peruspannari? Kaura-mustikkamuffinssit? Valitkaa te, en minä pysty.
8. Mikä on hurjinta, mitä olet elämässäsi tehnyt? Ai että mä vihaan tän tyylisiä kysymyksiä (sori). Katsokaas kun minä en ole tehnyt mitään hurjaa, ja mulle iskee aina jumalaton ahdistus siitä, etten ole hypännyt laskuvarjohyppyä, liftannut kännissä Norjaan tai muuttanut yksinäni ulkomaille (tiedän, aika ääriesimerkkejä). Vaikka elämän mielekkyys ei kuljekaan käsi kädessä hurjuuden (hurjuus?) kanssa, niin silti tulee aina sellainen tunne, että pitäisi hypätä avantoon tai jotain. Se, mitä kukakin sitten pitää hurjana, on tietenkin asia erikseen.
9. Minne haluaisit matkustaa? No sinne Italiaan. Ainakin.
10. Minkä taidon haluaisit osata? Olisi ihan kivaa osata ajaa autolla.
11. Mitä aiot tehdä seuraavaksi? Lähden lasten kanssa ulos... heti kunhan saan nostettua takapuoleni tästä koneelta.


Siitä nyt ei taaskaan taida olla hirveän kauaa kun jaoin tunnustuksia blogeille (kai), joten skippaan taas haasteen jakamisen eteenpäin. En vain yksinkertaisesti osaa päättää, kelle minä näitä haasteita jakaisin. Mutta lupaan, että seuraavalla kerralla (olettaen että sellainen tulee) minä jaan taas tunnustusta ja papukaijamerkkejä.

Ensi kerralla jotain valmistakin.

Tai no en lupaa mitään.
 

2 kommenttia:

 1. Ooh, kiitos! Olen taas ihan otettu. :)

  Jäin miettimään, mikä mahtaisi olla hurjinta, mitä minä olen tehnyt. Ei muuten tule kyllä oikein mitään mieleen. Ollaan vissiin yhtä jännittäviä tyyppejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olehan hyvä. Ja jännitys on ylimainostettua ja -arvostettua. On se.

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)