sunnuntai 27. toukokuuta 2012

suihkuverho jee!

 Minä en ole mikään sisustaja. Minulle on oikeastaan yksi h*lvetin hailee, ovatko mun sohvat samaa sarjaa tai onko tv-taso kirsikan vai koivun värinen. Siitä huolimatta olen varsin iloinen siitä, että sinkkutaloudessa (yh-taloudessa? yhden aikuisen taloudessa?) ei tarvitse tehdä minkäänlaisia kompromisseja sisustuksen suhteen. Olen nimittäin ostanut uuden suihkuverhon, sellaisen, missä on kukkasia ja perhosia ja pinkkiä, keltaista ja violettia, eli sellaisen, joka ei varmasti kelpaisi kovin monelle tuntemalleni miehelle. Ja se suihkuverho, kuulkaa, se tekee minut erittäin onnelliseksi. Itse asiassa niin onnelliseksi, että se on jo epäilyttävää, sillä nykyään peseytyminen saa minut muistuttamaan hangon keksiä. Aah. Kaikkeen sitä kykenee näemmä kiintymään. 

Suihkuverho tarvitsi kuitenkin kaverikseen uuden maton. Tai itse asiassa ei tarvinnut, mutta kun trikookudetta löytyi juuri oikeissa väreissä. Kuva on taas mitä on, mutta valkoista ja violettiahan siinä on. Pylväitä ympyränä. Jee. Jee jee. Ei mulla muuta.8 kommenttia:

 1. mää tiiän ton tunteen! :D Ei tarvii kysellä lupia moisiin juttuihin tai jäädä vaan kauppaan ihaileen tollasia juttuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiesin että tiiät! Ja ku tiiät sen mun exänki, sillehän ny ei ois muu ku musta kelvannu :D

   Poista
 2. Ymmärrän, suihkuverho voi kuulostaa pieneltä asialta, mutta ah, niin suurelta asialta arjessa, jos siitä tulee hyvälle tuulelle. :) Pienet kauniit asiat on parhaita ja nyt sulla on niitä kaksi, kun on toi mattokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pienet kauniit asiat on niitä ihan parhaimpia. :)

   Poista
 3. Ihanaa! Minäkin hommasin silloin syksyllä uuteen tyttöasuntooni ihanan röyhelösuihkuverhon! Ei ollut enää kukaan valittamassa, niin repäsin kunnolla :D Niin sitä pitää!
  Ja ihana on myöskin matto, oikein on tyttövärit! ;)

  VastaaPoista
 4. Halutaan nähdä kuva suihkuverhosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tää h&m:n (joo-o :D) perhoskuvioinen, näkyy mm. tässä kuvassa: http://3.bp.blogspot.com/-VYt9eJOB8ok/Tv7t-MktzjI/AAAAAAAAAZk/Ic5Vfez0PYk/s1600/home+kollaasi.bmp

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)