perjantai 1. kesäkuuta 2012

ne keskeneräiset

(Löysin Picasasta Vinjetti-napin.)
(Saaks sanoa ääneen että käyttää Picasaa eikä Photoshoppia?)

(Niin ja linkit vie ravelryyn.)

Cookie A.:n malli, joka on aloitettu näemmä viime vuoden huhtikuussa. Näitä minä neuloin kun Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden! En tiedä, kuinka nämä ovat ufoutuneet näin, kun ei näissä periaatteessa ole mitään vikaa. Toinen sukka on siis valmis (tosin sovitus kertoi sen olevan ehkä vähän liian pieni) ja kuva kertoo, kuinka paljon toista on jo tehty.Toiset Cookien sukat heti perään. Nämä on tämän kevään peruja. Ja näidenkään kohdalla en tajua, miksen ole neulonut näitä loppuun asti. Mukava malli ja tuon pinnan syntymistä on mukava seurata. Näissä ollaan vasta ensimmäisessä sukassa menossa ja olen säilyttänyt näitä niin hyvin, että puikotkin ovat hävinneet. Just. Luulin muuten kauan aikaa, että näiden sukkien nimi on Potatomus. Mietinkin, mitä tekemistä tuolla kuviolla on perunoiden kanssa.3. Dahlia
Tämä epämääräinen kasa on villatakin alku. Tätä mä neulon nyt aktiivisimmin, ja tähän ne valkoiset Babyalpaca Silkit oli alunperin tarkoitettu (Goodaleenhan osa niistä päätyi).Tästä oli siis tulossa kevätpaita esikoiselle, mutta eipä ehtinyt. Uusi deadline syksylle. Mulla oli aloittaessa ongelmia noiden raitojen kanssa, enkä oikeastaan tiedä vieläkään, olenko tyytyväinen niihin. Että saattaa ihan hyvin purkautua atomeiksi vielä tämäkin...Periaatteessa valmis, mutta fiksuna tyttönä neuloin hihat yhtä aikaa ja näin ollen ne molemmat ovat liian pienet. No, ensi talveksi sitten.Näyttääkö jouluisilta? No niin on tarkoitus, nämä ovat nimittäin joululahja. Jouluksi 2011.Minä ajattelin neuloa nämä valmiiksi kesän aikana. Saa nähdä, jääkö ajatukseksi.


6 kommenttia:

 1. Sie voitkin sitten pitää oman kesäyön FUFO -tempauksen :D Melkein kaikki jotka on tehny Rocky Coastia on sanonu että siinä on ahtaat hihat. Meinasin tehdä sen syksyllä itelleni, pitää varmaan tehdä sit kaksinkertaiset hihat näille lihaksille!

  Ja kuule, mie rajaan kuvani useimmiten niinkin ammattimaisella ohjelmalla kuin Paint :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Niinhän ne kaikki sanoi. Ja minä kuuntelin, vaan en ymmärtänyt. :D

   Ja mähän olen sitte ihan professional suhun verrattuna. B)

   Poista
 2. Vaikka miten neuloisiy nyt nautiskellen, niin kohta sulla on läjä valmiita neuleita, jos noihin tartut. Ja mikset tarttuisi, hyvältä näyttävät kaikki!

  Ai niin, POTATOMUS! :D Naurattaa vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, äkkiäkös noista suurimman osan valmiiksi nautiskellee. :D

   Poista
 3. Ihania töitä tuloillaan... Pomatomukset ois tarkotus tehä itekkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi noita pomatomuksia ainakin yhden varren perusteella, mukavaa neulottavaa. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)