lauantai 1. syyskuuta 2012

synttäreitä

 
Tämä blogi täytti vastikään kaksi vuotta. Tarkalleen ottaen siis ensimmäinen päivä tätä kuuta. Ja minä missasin sen jälleen. Vaikka päivämäärä, joka ”pitäisi” muistaa, on siis ihan uskomattoman helppo, 010810 (hei mun blogilla on oma hetu!), niin silti. Toisaalta en mä muista kovin  hyvin muitakaan numeroita. Ainoa puhelinnumero, jonka osaan ulkoa (hätänumeron lisäksi) on lapsuudenkotini lankapuhelinnumero. Ihan kätevää, toisaalta numero ei ole ollut käytössä, ööh, kymmeneen vuoteen? Mä en myöskään muista mun lasten henkilötunnusten loppuosia, vaikka olen saanut huutoa asian tiimoilta useampaan otteeseen. Ja kerran mä intin ties kuinka kauan neuvolatädin kanssa siitä, että mun lapsi on syntynyt ihan varmasti 21. päivä. No, ei muuten ole. Eikä se oma ikäkään aina ole niin helppoa muistaa – hakiessani kirjastokorttia Oulun kaupunginkirjastoon joitain vuosia sitten piti ihan pysähtyä miettimään, että olenko yli 15-vuotias. (Oikeasti olin tuolloin 17. Muistaakseni.) 

Joka tapauksessa. Kaksivuotias kiittää ja kumartaa ja toivottelee taas uusia lukijoita tervetulleiksi. Te teette minut iloiseksi.

Joku muukin on täyttänyt vuosia tässä viime aikoina, nimittäin siskoni. (Ja nyt oli niin upea siirtymä kappaleitten välillä, että aasi ja muutkin siltaa ylittävät elukat tippuvat rotkoon.) Sisko täytti mainiot 24 vuotta (aina vuoden jäljessä, ai että), joten sen kunniaksihan piti neuloa sukat.
 Nämä ovat toiset neulomani Marilindat (olen poistanut niiden blogipostauksen, anteeksi vain. Mutta ne valmistuivat vajaa vuosi sitten. Ravelry-tunnusten omistajat näkevät ne kuitenkin täältä).

Ja nämä ovat muuten aakkoshaasteen M-projekti.malli: Marilinda by Cookie A. (kirjasta Knit. Sock. Love.)
lanka: Garnstudio Drops Fabel (102), n. 70g
puikot: 2 mm cubics
ravelryssa: M: Marilinda

fiilis: ihanat on !

10 kommenttia:

 1. Paljon onnea kaksivuotiaalle! :)
  Ihanat sukat, jälleen kerran :) Hieman eri kaliiberia kuin omat putkisukat, joita väännän sen puoli vuotta :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat Marilindat.
  Ja onnittelut kaksivuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea blogin vuosipäivän johdosta!

  Nätit sukat :)

  VastaaPoista
 4. Onnea kaikille synttärisankareille ja eläimille ylös rotkosta pääsemiseen! (On sitä hatarampiakin aasinsiltoja kyllä nähty...) Mainiot Marilindat! Miulla on samaa lankaa just puikoilla :)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin yksi joka on huono numeroissa... Mutta kauniit on sukat, tosi nätti malli.

  VastaaPoista
 6. Onnea taaperolle!! :D Ja nämä sukat on kyllä ihanan naiselliset! Eikä se kai niin vakavaa ole, jos numerot välillä takkuaa... mä oon muutaman kerran miettiny kaupan kassalla kuittiin puumerkkiä vedettäessä, että mikähän mun nimi mahtaa olla...!!! :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)